eL_NinYo Отговорено Август 23, 2005 Отговорено Август 23, 2005 лоша работа ! Защо не прескачаш до София ? Цитирай
Black Bird Отговорено Август 23, 2005 Автор Отговорено Август 23, 2005 http://dimitar.audioshot.net/orpheusnewsoloideamaster.mp3 а един друг микс Цитирай
Shagrath Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 подарявам си китарата , отказвам се да свиря вече ... ако има заинтересовани да свиркат ... може би е крайно време пак да обърна внимание на барабаните Евала Nalbantov теб та връткам цял ден в WinAmp-a Цитирай
fracture Отговорено Август 24, 2005 Отговорено Август 24, 2005 (Редактирано) Когато слушах "изрезките" - любимо ми стана "HyperSonic", май слушах изрязъка повече от час, ама ся с този нов ремикс ... ба маа'му - трепе всичко наред, саааамо леееекичко да се позасили баса, ама няма ми се фащаш, то аз винаги напирам баса все да е засилен - "професионално" изкривяване. Редактирано Август 24, 2005 от fracture Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 подарявам си китарата , отказвам се да свиря вече ... ако има заинтересовани да свиркат ... може би е крайно време пак да обърна внимание на барабаните Евала Nalbantov теб та връткам цял ден в WinAmp-a Такива не искам да ги слушам повече! Трябва да свириш дори още повече! Музиката е всичко Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 Когато слушах "изрезките" - любимо ми стана "HyperSonic", май слушах изрязъка повече от час, ама ся с този нов ремикс ... ба маа'му - трепе всичко наред, саааамо леееекичко да се позасили баса, ама няма ми се фащаш, то аз винаги напирам баса все да е засилен - "професионално" изкривяване. нема страшно бе баса ше го опраиме!!!!! аз умирам за баС :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2005 Автор Отговорено Август 24, 2005 на истина музиката е всичко ем тва е та Цитирай
Shagrath Отговорено Август 25, 2005 Отговорено Август 25, 2005 ... Музиката е всичко всичко е , ама когато човек не може да си изсвири собсвтените идеи дори и става много страшно ... Цитирай
black_waltz Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 аууу мноу яку еи на такиа китаристи са кефа, дет не спират да учат нови неща и да надграждат стила си на свирене, евала Мите Цитирай
synchu Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 (Редактирано) Бъмп за по-новите във форума Преглеждах старите архиви както се казва и прослушах ей туй на за ен + 10293401374 път и ей тъй на реших пак да споделя колко много му се кефя на т'ва едно парче. Наборе да си жив и здрав и хендс даун както се казва ама т'ва е твоето парче, което най-мно'о и ултимативно ми харесва ЕДИТ: ама май линка вече не бачка :/ Редактирано Юни 16, 2006 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 16, 2006 Автор Отговорено Юни 16, 2006 (Редактирано) Бъмп за по-новите във форума Преглеждах старите архиви както се казва и прослушах ей туй на за ен + 10293401374 път и ей тъй на реших пак да споделя колко много му се кефя на т'ва едно парче. Наборе да си жив и здрав и хендс даун както се казва ама т'ва е твоето парче, което най-мно'о и ултимативно ми харесва ЕДИТ: ама май линка вече не бачка :/ http://www.cmusicforum.com/dimitar/Orpheus.mp3 тва е ремикс за един конкурс на Е-МУ ще го има в албума. Също го пратих за радиото Редактирано Юни 16, 2006 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Юни 16, 2006 Отговорено Юни 16, 2006 (Редактирано) Ремикса още по- Мно'о сръчно и много идейно. Още по- ... Леко характер ала Jeff Beck ( :inlove: ) в най-добрия смисъл Редактирано Юни 16, 2006 от synchu Цитирай
Recommended Posts