edgecrusher Публикувано Октомври 1, 2008 Публикувано Октомври 1, 2008 The Destroyer / Cyclonic Beast Your Suffering Shall Be Legendary The Philosopher (Death Cover) Цитирай
satanas Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Много здрава работа, особено ме кефи гласа на вокалиста. Понеже записа е от камера, качеството е ясно, затова пуснах парчетата и от мyspace. Супер яки сте (май и преди съм го споменавал ) Цитирай
synchu Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Брутално като мач на "Металург" Тутракан и "Атом" Козлодуй..... Зверове... Айде чакаме ЦД Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 3, 2008 Отговорено Октомври 3, 2008 На ниво.Както винаги. Само 3 парчета ли забихте? Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 3, 2008 Автор Отговорено Октомври 3, 2008 На ниво.Както винаги. Само 3 парчета ли забихте? Благодаря за коментарите на всички! Аз също яко се изкефих да присъствам на този фест като изпълнител и да си пия бирата във В.И.П.-а с хора от Dimmu Borgir, Destruction, Helloween, Aкercocke, и куп други. Свирихме 30 мин. на втората сцена, а парчетата от видео-линковете са общо 5, но съединиени, зада не губим време. Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 3, 2008 Отговорено Октомври 3, 2008 ето че има още шуменци тука Цитирай
Recommended Posts