Nikifena Публикувано Ноември 19, 2004 Публикувано Ноември 19, 2004 става дума за готини 1/4'' (май така се водиха) букси, големина като тези на китарата Питам каде се продават такива, ама да са готини. В конрад има, ама нещо ми се виждат made in china и не ме кефи тази работа. ей на тази снимка се виждат много добре кави букси търся : снимка (най от ляво - инструмент и най от дясно аутпутс) та някой ако знае и иска да сподели да каже, Цитирай
RanEthel Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Това са стандартни 5.8 милиметрови стерео жакове. Продават се във всички магазини за ел. материали. Тук в Пловдив железните са по 50-60 стотинки , а са с перфектно качество. Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Най-качествени и ефтини са Proel от Dinacord :guitar: Цитирай
assoass Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 начи на Пиротска има един магЪзин за ел.части,който се намираблизо до разклона за пазара,от страната на пазара.Та скоро ходих там и си купих една такава букса.струваше май 60 ст,ама наистина баше качество.оста масивно и здраво изглеждата тея букси,а и хубаво прищракват като плъгнеш жака. С 2 (3)думи-МНОГО МИ ХАРЕСАХА!!! Цитирай
synchu Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Най-качествени и ефтини са Proel от Dinacord :guitar: ъхъ подкрепям. Иначе Neutrik и Switchkraft Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Най-качествени и ефтини са Proel от Dinacord :guitar: ъхъ подкрепям. Иначе Neutrik и Switchkraft Switchkraft мммм много хубави! Мммм много скъъъпи! Ма почти вечни :guitar: :guitar: Цитирай
synchu Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Най-качествени и ефтини са Proel от Dinacord :guitar: ъхъ подкрепям. Иначе Neutrik и Switchkraft Switchkraft мммм много хубави! Мммм много скъъъпи! Ма почти вечни :guitar: :guitar: Ем скъпи са ама по-скоро вечни отколкото почти хехехехех Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 Е почти нема как да са Всичко старее, но са много дълготрайни верно е! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 13, 2004 Автор Отговорено Декември 13, 2004 тези на пиротска ги знам, те са пласмасови, не ме кефят тези проел не съм ги виждал да ги продават в динакорда от динакорд ми пратиха ценовата листа на неутрик ама не знам дали ще се навеият да ми поръчат 20тина някъде на цена до 2 лева примерно а суичкрафт не знам каде продават. то те са американци и в бг май ги няма. ако някой знае каде ги има да казва :) Цитирай
progressive Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 обади се в динакорд сервиза и централен офис: 02/9782025 Цитирай
pacman Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 За да не пускам нова тема - Някой виждал ли е някъде е те такива жакове : на Neutrik? Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 22, 2006 Автор Отговорено Юни 22, 2006 За да не пускам нова тема - Някой виждал ли е някъде е те такива жакове : на Neutrik? Да, в Динакорд има(ше) такива. Цитирай
pacman Отговорено Юни 22, 2006 Отговорено Юни 22, 2006 Йее! А случайно да си спомняш какви пари бяха горе-долу? Цитирай
ditronix Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 Nikifena,аз купувам от КОНРАД и съм ....доволен.Не са върха,ама са евтини.Виж,марковите са друга работа,но аз няма от къде да ги взема.Това,че са пластмасови е огромно предимство в повечето случаи,знаете защо.КОНРАД-ските се държат добре! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 23, 2006 Отговорено Юни 23, 2006 За да не пускам нова тема - Някой виждал ли е някъде е те такива жакове : на Neutrik? Inspired by Conklin... Цитирай
Recommended Posts