niki123bg Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Бидейки вегетарианец от известно време надали бих се зарадвал на бахура, но виж ракията няма да я откажа Това ми напомня като бях малко по-малък (15 - 16 годишен по десетичната система) се пробвах на едно състезание по карате, в което взех 1-во място, но бях безкрайно разочарован, защото наградата за първо място беше бутилка Jim Beam, а за второ една много яка торта - ако се бях представил малко по-зле щях да си хапна тортичка, а така единствен се облажи баща ми с уискито Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Само да напомня, че набирането на кандидати за участие в конкурса продължава! Вече са доста Мандалото обаче хлопва в 12.00 ч. на 15 октомври и който пратил - пратил За това приканвам желаещите да участват да побързат Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Октомври 12, 2008 Отговорено Октомври 12, 2008 Абе инициативата е супер! ))) Много се радвам и се вълнувам даже, дори само заради самото участие. Щото надали ще оценят бластовете ми, ама все пак е интересно. ) Повече такива оферти трябва да има в БГ, както и CLINICS!!!!!!!!!!!!!!!! Успех на всички, но най-вече на мен! Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Хайде ударници!!! Текат последни часове за набиране на кандидати. Не че се оплакваме от количеството до момента но колкото повече - толкова повече. Утре е крайния срок! Удължаваме го до 24.00ч. вместо до 12.00 както бяхме предвидили Пращайте материалите си и нека най-добрите петима се срещнат на достоен финал! Всички останали са добре дошли на 23 октомври за да насърчават тези които ще се борят за голямата награда ;) Цитирай
drumfen Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Хайде ударници!!! Текат последни часове за набиране на кандидати. Не че се оплакваме от количеството до момента но колкото повече - толкова повече.Утре е крайния срок! Удължаваме го до 24.00ч. вместо до 12.00 както бяхме предвидили Пращайте материалите си и нека най-добрите петима се срещнат на достоен финал! Всички останали са добре дошли на 23 октомври за да насърчават тези които ще се борят за голямата награда ;) Да му се невиди, изпратих e-mail с два мои клипа и дадох чавката да ми съобщи, когато го отворят и още не ми е изпратило, че са го отворили и започвам да се притеснявам да не би да не съм го пратил грешно нещо... :/ Цитирай
saxon Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 ^Човече,не ти требе да се явяваш на такива конкурси..ти си роден победител. Ти си по-добър от 99% от пишещите тук. Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Хайде ударници!!! Текат последни часове за набиране на кандидати. Не че се оплакваме от количеството до момента но колкото повече - толкова повече.Утре е крайния срок! Удължаваме го до 24.00ч. вместо до 12.00 както бяхме предвидили Пращайте материалите си и нека най-добрите петима се срещнат на достоен финал! Всички останали са добре дошли на 23 октомври за да насърчават тези които ще се борят за голямата награда ;) Да му се невиди, изпратих e-mail с два мои клипа и дадох чавката да ми съобщи, когато го отворят и още не ми е изпратило, че са го отворили и започвам да се притеснявам да не би да не съм го пратил грешно нещо... :/ А може би вече някой ти е отговорил дори Хайде барабанистиииии! От последния ми пост насам за 1 час имаме още двама нови кандидати Пращайте линкове, клипове... абе кой каквото има (без грамофонни плочи и BETAMAX видео касети де..... ) Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Успех на всички, но най-вече на мен! Преди малко и аз пратих! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Октомври 14, 2008 Отговорено Октомври 14, 2008 Нека да помолим хората, които се грижат за прегледждането на мейлите, да пращат потвърдителен мейл, за да няма проблеми, а и да не се чудим дали са получени. Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 Нека да помолим хората, които се грижат за прегледждането на мейлите, да пращат потвърдителен мейл, за да няма проблеми, а и да не се чудим дали са получени. На всички отговаряме своевременно! ако не си получил отговор пиши ми Л.С. Ей хора! Побъркахте ни! Вече сте токова много че не смогваме да изгледаме материалите ви! Добрата новина е, че до момента няма нито един слаб кандидат!!! Както и да е! Има още няколко часа до 24.00 ч. днес и ако някой още се чуди дали да прати материали има още няколко часа да го стори. Всички материали се изпращат в централата на PAISTE от където ще решат кои са петимата най-добри! Моля всички които до момента са пратили свои материали и са забравили да напишат поне един телефон за връзка - да го направят, защото само по телефон ще контактуваме с финалистите. Успех на всички дръмърчета! Цитирай
Danny47 Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 Дам, пращат е-майл хората. Аз отговорих! Искам да попитам, има ли къде да гледаме клипчетата на другите участници? Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 (Редактирано) Дам, пращат е-майл хората. Аз отговорих! Искам да попитам, има ли къде да гледаме клипчетата на другите участници? Ще видим. Редактирано Октомври 15, 2008 от BREAKDOWN Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 (Редактирано) За гледането на другите, мисля, че е по-добре това да стане след конкурса, за да няма предварително потиснати млади таланти. А и да се запази елементът на изненадата. Затова нека да е след финала на конкурса. Примерно реплика на водещия: "Можете да видите клиповете на всички участници еди-къде си". Така може да се прояви интерес дори и от медии, професионалисти и т.н. ======== Ей, к'ва бройка има до момента? 50 човека? 500? Редактирано Октомври 15, 2008 от THE_INEXORABLE Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 Хлоп! мандалото хлопна! Който пратил - пратил който не е ще прати догодина. Сега започва най-интересната част. Всички материали са изпратени в централата на PAISTE и очакваме да разберем състава на великолепната петорка! Всеки кандидат ще получи телефонно обаждане без значение дали е сред финалистите или не. Всички кандидати са изключителни. Нямаме слаб кандидат, което само може да ни радва. Факт е, че в България продължава да има млади хора които свирят и се развиват в правилна посока. Всички момчета които кандидатстваха ще бъдат поканени да присъстват на финала! Всички останали членове на форума и не само също са добре дошли! Елате на 23 октомври за да нахъсваме заедно финалистите и те да дадат най-доброто от себе си Конкурсът ще бъде ежегоден така, че не бива да се демотивира никой който не стигне до финала тази година или не е успял да изпрати свои материали за кандидатстване. Това е за сега! Следете темата за новини, защото MUZIKANT.ORG е нашият медиен партньор! Благодаря от свое име и от името на колегията на Рафо за подкрепата Успех на всички кандидати и нека най-добрият победи! :drummer: Цитирай
Recommended Posts