mupcku Публикувано Септември 28, 2008 Публикувано Септември 28, 2008 Здравейте, имам от скоро па50 и просто работата ме принуждава да ползвам и свиря поп-фолк.Ако някой има готов аранжимент, говорч без соло, само "оркестър" и да се свири върху него, на по-известните поп-фолк хитове ще съм му благодарен да ги сподели.
CyberGene Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Здравейте, имам от скоро па50 и просто работата ме принуждава да ползвам и свиря поп-фолк.Ако някой има готов аранжимент, говорч без соло, само "оркестър" и да се свири върху него, на по-известните поп-фолк хитове ще съм му благодарен да ги сподели. Не разбирам много, обаче доколкото съм следил подобни дискусии, такива аранжименти си ги пазят фолкаджиите много свидно Трдуно ще намериш нещо така да ти даде някой безплатно... Най-много срещу размяна, обаче и в такива случаи се намират тарикати да ти предложат нещо, ти да им изпратиш твоите и те след това да се покрият. До голяма степен културата на хората в тази сфера е такава, после казват, че не трябвало да съдим за хората от музиката, която слушат/свирят, ама аз съм си музикален сексист, признавам го, модераторите може да ме затрият, ако желаят
Maestroto Отговорено Октомври 12, 2008 Отговорено Октомври 12, 2008 Хубаво де.По принцип съм съгласен-винаги съм давал информация на колеги-говоря за стилове,бленди и така нататък.Обаче колега обясни ми-как да дам нещо което аз съм си го правил за мен.В смисъл че за една тъпа песен на Пресрана-разбирай Преслава,си играя по 6-7 часа да си направя стил който максимално се доближава до оригинала.И после някой наготово-дай.Ами седни и си го направи.Като не можеш-оди копай царевица или стани водопроводчик.Аман от синбеци и готови миди файлове.Купил си човека самосвирка и оп-музикант.После-колеги дайте... Модераторите ако искат да трият-такова ми е мненито-сори.
VaCkOoO Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 Здравейте, имам от скоро па50 и просто работата ме принуждава да ползвам и свиря поп-фолк.Ако някой има готов аранжимент, говорч без соло, само "оркестър" и да се свири върху него, на по-известните поп-фолк хитове ще съм му благодарен да ги сподели. пишо по скайп (bak6i6a) аз ще ти пратя,защото знам какво е и аз бях така
jordanil Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 (Редактирано) Хубаво де.По принцип съм съгласен-винаги съм давал информация на колеги-говоря за стилове,бленди и така нататък.Обаче колега обясни ми-как да дам нещо което аз съм си го правил за мен.В смисъл че за една тъпа песен на Пресрана-разбирай Преслава,си играя по 6-7 часа да си направя стил който максимално се доближава до оригинала.И после някой наготово-дай.Ами седни и си го направи.Като не можеш-оди копай царевица или стани водопроводчик.Аман от синбеци и готови миди файлове.Купил си човека самосвирка и оп-музикант.После-колеги дайте...Модераторите ако искат да трият-такова ми е мненито-сори. колега..За 6-7 часа ще ти направя 2 миди файла ,.така,че да не разбереш дали е оригинал или не...пък ти ми говориш за 7 часа за стил.Ами като гледам как издават нови песни--по около 30 на месец,за да си актуален трябва да спиш на клавира,а?Хайде стига с "кофти"изказвания ..колко сме добри и колко можем.....Ако можеш-помогни,ако не-не пиши само глупости! Редактирано Декември 13, 2008 от jordanil
Re-Ra Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 Хубаво де.По принцип съм съгласен-винаги съм давал информация на колеги-говоря за стилове,бленди и така нататък.Обаче колега обясни ми-как да дам нещо което аз съм си го правил за мен.В смисъл че за една тъпа песен на Пресрана-разбирай Преслава,си играя по 6-7 часа да си направя стил който максимално се доближава до оригинала.И после някой наготово-дай.Ами седни и си го направи.Като не можеш-оди копай царевица или стани водопроводчик.Аман от синбеци и готови миди файлове.Купил си човека самосвирка и оп-музикант.После-колеги дайте...Модераторите ако искат да трият-такова ми е мненито-сори. колега..За 6-7 часа ще ти направя 2 миди файла ,.така,че да не разбереш дали е оригинал или не...пък ти ми говориш за 7 часа за стил.Ами като гледам как издават нови песни--по около 30 на месец,за да си актуален трябва да спиш на клавира,а?Хайде стига с "кофти"изказвания ..колко сме добри и колко можем.....Ако можеш-помогни,ако не-не пиши само глупости! на същото мнение съм, ако мжеш помогни! ако не просто не пиши
ves_es Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 аз мисля че имам но за pa 80 незнам дъли ще ги чете pa 50 ако решиш пиши на скаип : ves_es
synkata Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 аз мисля че имам но за pa 80 незнам дъли ще ги чете pa 50 ако решиш пиши на скаип : ves_es здравеите даите хоро и раченица за корк ра-80 благодаря предварително скаип-silvio7760 рошта(slavidimitrov1@abv.bg)
Recommended Posts