Jump to content
Българският форум за музиканти

Ай кисд а гърл (гавър)


reverned

Recommended Posts

Аммм... вчера вав фитнеса го пуснаха тва парче и ми влезе в главата. И така по едно време вечерта реших че ще е глоям фън да го пробвам :hysterical:

По принцип никога не сам робитл в такъв стил, така че ми е интересно какво мислите. Всякакви съвети вокални и стилистически са добре дошли:hysterical:

 

I Kissed A Girl

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега! Аз по принцип се въздържам от коментари по такива теми,но за тебе сериозно се притесних и реших да пиша в темата.Ако продължаваш така да се дереш (дори и за майтапа само) просто няма да можеш да говориш в даден момент. Съвет не мога да ти дам за каквото и да било...ясно се вижда,че това определено не е твоя стил,ама другия си стил ли го пееш по същия начин? Това стискане на гърлото не може да ти помогне за каквото и да било, няма да се отплесвам със загрижени приказки,само искам да ти кажа,че направо ме разби отвсякъде..смаяна съм..Ти с педагог работил ли си? Занимаваш ли се с пеене отблизо (дори пък в група някаква да си..), не мога да се въздържа да не питам.. То е ясно,че си музикален,ама човек, гледай да не си докараш беля,съвсем сериозно,здравето не е за подценяване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колежке за отговора, не съм искал да те притеснявам:) Не, по принцип не "пея" така и за това не пея такива неща - защото незнам как пък и незнам колко е здравословно по принцип. Но да, понякога лигнята наделява, а лигнята при мен е доста нездравсловно нещо B-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не разбирам много от вокали и разни диапазони фалшиво или не фалшиво пеене, но мога да ти кажа че ме кефи :thumbs_up:

Според мен е готино !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останах с впечатление от поста ти, че търсиш съвети с цел напредък (все пак тема си пуснал и го казваш сам), а то всъщност "лигнята" ти в опреден момент е надделяла и си решил да я споделиш. Няма лошо..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Под вокални и стилистически съвети имах предвид примери от които мога за заимствам по-здравословна техника и начини за изграждане на парчето, защото лигнята... в края на краищата е творчески процес:hysterical: Отделно от това смятам че си напълно права за нещата които каза, мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако продължаваш така да се дереш (дори и за майтапа само) просто няма да можеш да говориш в даден момент.

Значи по - добре да не ме чуваш мен :music336:

 

 

reverned, мен ме кефи как се е получило :hysterical:

Редактирано от satanas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох пич ако ще постваш нещо сериозно, поствай го тогава. Не ни карай да ти оценяваме изпълненията и после да се оправдаваш че са лигави. Няма никаква техника, продължавай така и няма да можеш да се лигавиш.... а колкото до това че си се лигавил, ще ти кажа само че хората които ценят гласа си и знаят че могат да го използват не се лигавят с него. Критиката Lee достатъчно ясно я обясни ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.