reverned Публикувано Септември 16, 2008 Публикувано Септември 16, 2008 Аммм... вчера вав фитнеса го пуснаха тва парче и ми влезе в главата. И така по едно време вечерта реших че ще е глоям фън да го пробвам По принцип никога не сам робитл в такъв стил, така че ми е интересно какво мислите. Всякакви съвети вокални и стилистически са добре дошли I Kissed A Girl
Lee Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 Здравей, колега! Аз по принцип се въздържам от коментари по такива теми,но за тебе сериозно се притесних и реших да пиша в темата.Ако продължаваш така да се дереш (дори и за майтапа само) просто няма да можеш да говориш в даден момент. Съвет не мога да ти дам за каквото и да било...ясно се вижда,че това определено не е твоя стил,ама другия си стил ли го пееш по същия начин? Това стискане на гърлото не може да ти помогне за каквото и да било, няма да се отплесвам със загрижени приказки,само искам да ти кажа,че направо ме разби отвсякъде..смаяна съм..Ти с педагог работил ли си? Занимаваш ли се с пеене отблизо (дори пък в група някаква да си..), не мога да се въздържа да не питам.. То е ясно,че си музикален,ама човек, гледай да не си докараш беля,съвсем сериозно,здравето не е за подценяване.
reverned Отговорено Септември 16, 2008 Автор Отговорено Септември 16, 2008 Мерси колежке за отговора, не съм искал да те притеснявам Не, по принцип не "пея" така и за това не пея такива неща - защото незнам как пък и незнам колко е здравословно по принцип. Но да, понякога лигнята наделява, а лигнята при мен е доста нездравсловно нещо B-)
jkjkjk Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 Не разбирам много от вокали и разни диапазони фалшиво или не фалшиво пеене, но мога да ти кажа че ме кефи Според мен е готино !
Lee Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 Останах с впечатление от поста ти, че търсиш съвети с цел напредък (все пак тема си пуснал и го казваш сам), а то всъщност "лигнята" ти в опреден момент е надделяла и си решил да я споделиш. Няма лошо..
reverned Отговорено Септември 17, 2008 Автор Отговорено Септември 17, 2008 Под вокални и стилистически съвети имах предвид примери от които мога за заимствам по-здравословна техника и начини за изграждане на парчето, защото лигнята... в края на краищата е творчески процес Отделно от това смятам че си напълно права за нещата които каза, мерси.
reverned Отговорено Септември 17, 2008 Автор Отговорено Септември 17, 2008 (Редактирано) данке jkjkjk B-) Редактирано Септември 17, 2008 от reverned
satanas Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 (Редактирано) Ако продължаваш така да се дереш (дори и за майтапа само) просто няма да можеш да говориш в даден момент. Значи по - добре да не ме чуваш мен reverned, мен ме кефи как се е получило Редактирано Септември 17, 2008 от satanas
Lekov Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Ох пич ако ще постваш нещо сериозно, поствай го тогава. Не ни карай да ти оценяваме изпълненията и после да се оправдаваш че са лигави. Няма никаква техника, продължавай така и няма да можеш да се лигавиш.... а колкото до това че си се лигавил, ще ти кажа само че хората които ценят гласа си и знаят че могат да го използват не се лигавят с него. Критиката Lee достатъчно ясно я обясни ....
Recommended Posts