LOE Публикувано Септември 16, 2008 Публикувано Септември 16, 2008 (Редактирано) семпъла звучи малко кухо, защото няма още бас записван все още чейна е jackson js35 EMG81 (на 18V) - garland - cervin vega cab - EV CO... 4 мисля че беше инструменталния - EMU 0404USB - waves 8 band paramEQ http://media.putfile.com/proba-60-66 Яд ме е че не можа да звукне съвсем усилвателя, просто не мога да го усиля в домашни условия, тези китари за записани на около 10% волюм, а и струните не са съвсем нови Редактирано Септември 16, 2008 от LOE Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 Не се ядосвай, трябва си добър кабинет, а дори и тогава не е гаранция, че ще звучи толкова добре колкото може да звучи. Трябва не само да се усили, но и акустиката на помещението да не го спъва. Струните за дистортната ритъм китара не играят особено решаваща роля. Цитирай
Lighthammer Отговорено Септември 17, 2008 Отговорено Септември 17, 2008 (Редактирано) Дори на тоя волум звучи убийствено. Честно казано, от всички продукти с марка "Гарланд", които съм чул тук (подчертавам - семпли, а не на живо!), саунда на твойто сладурче ми харесва най-много. Но това си е изцяло лично мнение. Малка промяна... не бях чул семплите на колегата sw1tched. Вече имам 2 Гарланд-а на първото място. Редактирано Септември 17, 2008 от Lighthammer Цитирай
Recommended Posts