Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ммммм първия път най- боли...

Мен ми предстои още много да ме боли но пък живея в смотан град където никой не ходи на празненствата и не го е грижа за нищо.

МИСЛЯ ДА ПОПРАВЯ ТОВА!!!

Отговорено

първия път беше преди около година - година и нещо. хаха някакви етюдчета пращях на празника на школото дето уча класическа китара :happy: но имаше малко хора, най-много 50-60. голямото мазало беше през май в синдикалния в стара загора. самодейност някаква на изстрадалото ми даскало, но по последни данни имало около 700 човека :happy: :guitar: беше изгъзица и 1/2, забивахме едно парче на scorpions и going down от G3. лудост :green: :guitar: :guitar: :guitar:

Отговорено

хаха...първи концерт.Бях 8 клас (ся съм 12-ти). Голям смях ма напушва като се сетя :happy: Беше пред даскалото в НХК(бургас). Излязах с един Кремондер Стратокастер и изсвирих 1 парче на Малмстин ама толкоз бях притеснен че бях като гипсиран, гледах само талпата и свирих. Кат свърши парчето с поглед забит ф земята са изнесах :happy: ама ся кат гледам записа му са кефя :happy:

• 3 months later...
Отговорено (Редактирано)
:dance: Айде и аз да се похваля! Първия ми път беше вчера! Аз съм съсаредоточения индивид най отляво! Свирихме квинтет китара-"So this is Christmas" by John Lenon. тук. В папка рецитал! Редактирано от FeramonD
Отговорено (Редактирано)
Хммммм....ако става дума за струнни инструменти това беше 1999 година на един новогодишен концерт на 31во училище...

Това не беше ли "юРИ ГАГАРИН", на плиска? :think:

Сори пич...впрочем беше 32ро :green:

Аз не бях от никое от 2те училища, а от друго - а останалите от групата всичките бяха. Мястото не беше в близост до Плиска,а по скоро до ЦУМ - в некво кино. Имаше и модно ревю - и вино от един от манекените, което така и така не ни спаси от сценична треска.. :D

Пак сори за грешката...

ОООООООПАААА какво сме правили в 32-ро :) Аз съм го завършил туй даскалу. Групата се казваше Нервозни Кюфтенца :D Пълна лудница беше :headbang::godbless: А иначе Юрий Гагарин е 138-о, там съм зубрил до 7-ми клас..леле преди колко години беше туй :happy: :wall: Випуск 2000 РУЛЗ!

Редактирано от IgniteAll
Отговорено

Първия път ?!? Мммм , да ... Втори клас - все още недоделано пианисче ... На концерта на училището (Ъпсурд да го знаете - ІОУ "Христо Смирненски" Провадия) . Свирих на Casio CTK-neshto si & YAMAHA PSR 190 . Голем кеф .

А пък като китарист се изявих две години по-късно на великата песен на МЕРИ БОЙС БЕНД - Улици . Ех ... Ре минор ...

Отговорено (Редактирано)
ОООООООПАААА какво сме правили в 32-ро :) Аз съм го завършил туй даскалу. Групата се казваше Нервозни Кюфтенца  :D  Пълна лудница беше  :headbang:  :godbless:  А иначе Юрий Гагарин е 138-о, там съм зубрил до 7-ми клас..леле преди колко години беше туй  :happy:  :wall: Випуск 2000 РУЛЗ!

хаххха,Неврозни кюфтенца-тва име ме разби .

Иначе 138 Юрий Гагарин е вече Васил Златарски,даже отдавна ама повечето народ го знаят като Гагарин.ама кърти даскалото -аз там уча сега. :D

Иначе първия ми концерт май беше като бях 3 клас(или втори :D :think: ) с група "Медени Камбанки" :D (или Медни Камбанки,не помня :D )

тогава само пеех.

ама с тая група доста концерти имахме и разни грамоти даже :P:D

ех като се сетя какви времена бяха :)

пфф,сега виждам,че темата е за свирене не за пеене,както и да е.

Още нямам участия с китарата :D

Редактирано от Jolene
Отговорено
Групата се казваше Нервозни Кюфтенца

OFF: Абеее това не беше ли от една книга-игра? :think: :hello:

по-скоро от някое меню :godbless:

Отговорено (Редактирано)

хм

на мене първия ми път беше преди две години в даскало:godbless:)

концерти разни се правят в МГ в Русе и и аз ко да прая....

малее направо съм ужасен..гати и рошльото:pray:

ама не мога да постна сега снимка

Редактирано от motorbreath
Отговорено

Не помня годината...някъде '98 трябва да е било. С Дидо (познат от Стар Ъкедъми) двамата на сцената на видинския Драматичен театър... Наистина си беше драма да пеем двамата на един микрофон, който същевременно да озвучи и класическата ми китарка. Беше гот :godbless:

После вече с група... Мани-мани, срам беше голЕм :green:

Докато се стигне до свиренето в клуб "Стоунс", където известна част от концерта прекарвах подхвърляйки китарата и свирейки с гръб към публиката с китара на врата... :pray:

• 3 weeks later...
Отговорено
Огнен Звук

Елеее, недей :pray:

ХАХА сдобих се със записи на тази група и нямам търпение да ги чуя B)

огнен звук е най яката бг heavy банда брато--велики са

аз имам сингала им с англииските песни с които кандидатстваха за америка