Jump to content
Българският форум за музиканти

ice

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ice

  1. Някой знае ли как се свири песента? Аз никъде не можах да намеря таблатура, само нацелих първите 2 акорда от нея. Моля, ако някой знае или пък би могъл по слух да я разгадае, да ми помогне - ако я няма, ще я изпратя. Във филма е дадено как я свири цялата, оттам и аз схванах началото, но ми е трудно натам. Благодаря предварително!
  2. ice

    Шарения & Кич

    Играят си хората, нека го правят. Хубаво е а и нали са китари по поръчка, то това й е смисъла на поръчката. Добре би било да се обръща внимание и на тези неща. :killyou:
  3. Аз съм с DADGBE защото в момента все такива песни свиря, а иначе просто не удрям последната струна. Между другото не е голяма загуба защото тя е толкова фалшива че и на мен ми е трудно да го осъзная. Не знам дали е от кухарката или струната е фалшива. Уж пише фендер на опаковката...
  4. ice

    Първия път

    Ммммм първия път най- боли... Мен ми предстои още много да ме боли но пък живея в смотан град където никой не ходи на празненствата и не го е грижа за нищо. МИСЛЯ ДА ПОПРАВЯ ТОВА!!!
  5. ice

    Китаристки :)

    Cortney Love е тъпа и неблагодарна кучка. Най- хубавите й песни са писани от Kurt Cobain (става въпрос за музиката, не текста). Ако не беше надрусана 24 - 7 щеше може би и да направи нещо но пак се съмнявам. Avril Lavigne е готина, няма спор. Между другото и Amy Lee има една песен в която свири на китара но това едва ли я прави китаристка. Все пак се старае момичето...
  6. ice

    Любими китаристи

    Kurt Cobain - ако не беше той не само че нямаше да свиря на китара, но нямаше и да слушам подобен тип музика. Всъщност той промени толкова неща в мен че вече не се познавам в огледалото.
  7. ice

    Моля за помощ

    Благодаря за предложението обаче в момента нямам всичките пари така че няма да мога толкова скоро да си я взема. Аз съм един от онези запалени фенове с много желание и без възможности... за съжаление. Иначе китарата ти е хубава. Казаха ми че има голямо разнообразие от китари в малкия Цум, вярно ли е? И ако не- в кои магазини в София има? Ходил съм само във Фактор този на улица Кракра но там има малко китари.
  8. ice

    Моля за помощ

    Моля за малко помощ и съвет. Искам да си купя електрическа китара за grunge, не е нужно да е много професионална защото нямам много пари ( ще събеза към 250 но може и повече ). Ще ме посъветвате ли даже съм готов да отида в София и там да търся, ако някой ми каже някои магазин. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.