Passkalero Публикувано Август 17, 2005 Share Публикувано Август 17, 2005 Интересуват ме мненията на вси4ки запознати с тази банда! Спомням си 4е като 4ух преди около 15-16 години албума на Алкатраз с Малмстийн направо ми разби главата.Според мен там няма слаба песен! :inlove: Бе изоб6то един от великите албуми на миналия век За жалост о6те не съм слу6ал албума с Вай,... нямам предатава какво представлявя,и моля всеки който знае да каже! Благодаря ви предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 оХООО СУПЕР Фен съм от малък Дори одеве слушах с Вай некой песни Фаворит ми е там Поклон пред групата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Август 17, 2005 Автор Share Отговорено Август 17, 2005 Извинявам се за глупавите правописни гре6ки които правя понякога! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 естествено по добьр е с Малмстийн Самият Вай го казва - и този албум с Малмстийн е повратен за Вай - ето какво споделя - ако трябваше да влезна в обувките на Ингви - това ве4е щеше да е загубена кауза за мен - затова Вай е запо4нал да мисли нещата от собствен поглед и е станал това което е. просто тогава е бил по слаб от Малмстийн - което е гот - защото покава 4е всеки може да постигне много - стига да иска и да положи труд лозето не иска молитва иска МОТИКА :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 лозето не иска молитваиска МОТИКА :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 Алказтраз с Малмстийн е у4ебник - за свирене и за тон Убиец!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 естествено по добьр е с МалмстийнСамият Вай го казва - и този албум с Малмстийн е повратен за Вай - ето какво споделя - ако трябваше да влезна в обувките на Ингви - това ве4е щеше да е загубена кауза за мен - затова Вай е запо4нал да мисли нещата от собствен поглед и е станал това което е. просто тогава е бил по слаб от Малмстийн - което е гот - защото покава 4е всеки може да постигне много - стига да иска и да положи труд лозето не иска молитва иска МОТИКА :violin: както казват в съда "Нямам какво да добавя" бат Тони беше добър свидетел .......иначе албумите на Алкатраз ме кефят здравата...та това е Хирошима мон амур :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overkill Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 С Вай нещата са също страшно силни! Заслужават си! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valerian Отговорено Август 17, 2005 Share Отговорено Август 17, 2005 естествено по добьр е с МалмстийнСамият Вай го казва - и този албум с Малмстийн е повратен за Вай - ето какво споделя - ако трябваше да влезна в обувките на Ингви - това ве4е щеше да е загубена кауза за мен - затова Вай е запо4нал да мисли нещата от собствен поглед и е станал това което е. просто тогава е бил по слаб от Малмстийн - което е гот - защото покава 4е всеки може да постигне много - стига да иска и да положи труд лозето не иска молитва иска МОТИКА :violin: Така е. Албумът "No Parole For Rock`n`Roll" е великолепно доказателство защо в средата на 80-те години Малмстийн е на практика най-титулувания млад китарист. Изчистени и изпипани сола, лишени от помпозността на негови по-късни проекти (напр. "Одисея"). Очевидно е, че през 1983 (а и след това) НЯМА ДРУГ толкова способен в техническо отношение китарист (плеядата бързоръки китарджии от типа на Гилбърт и МакАлпайн изгряват след това, тъкмо под явното влияние на Малмстийн). Сред изпълненията в албума, както каза някой вече, заслужава да се открои класиката "Хирошима мон амур" с едно от най-невероятните сола (според мен) на китара, изсвирени някога. Албумът с Ваи "Disturbing The Peace" (1984) е приятен за слушане, но само толкова. Композициите са много далеч от класата на първия, и както твърди един американски критик - заслужава внимание единствено като стъпало в развитието на Ваи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pepislang Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 За мен пък албума с Вай е учебник по музика. Това е един от любимите ми албуми с които съм се учел да свиря на китара и е критерий за композиции. Да,албума с Ингви може би е по техничен, но това е все едно хубавото правене на секс да се изразява в бързината... Чувствам как ще се развихри един спор,но това си е мое мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valerian Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 За мен пък албума с Вай е учебник по музика.Това е един от любимите ми албуми с които съм се учел да свиря на китара и е критерий за композиции. Да,албума с Ингви може би е по техничен, но това е все едно хубавото правене на секс да се изразява в бързината... Чувствам как ще се развихри един спор,но това си е мое мнение Е,уважавам мнението ти Нали все пак форумът е за това - да се споделят и обосновават мнения А това със секса е чудно сравнение!Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
makatol Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 Любимият ми албум - No.Parole.From.Rock'n'Roll Скоро си дърпах да гледам Alcatrazz.-.Metallic.Live.84(feat.Yngwie.Malmsteen).mpg и просто се разбих отвсякъде... Няма по-велик от "Early Yngwie" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 (Редактирано) Ей Макатоле, прати и на мен! (за добрите стари времена, в които ти пръсках каската!) Редактирано Август 18, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imperor Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 И трите албума на "Алкатраз" са абсолютно различни и в същото време по нещо си приличат и това не е само гласа на Бонет. Може би е продуцентски замисъл, не знам. За мене, албума с Малмстийн е КЛАСИКА, бомбастична класика!!! Албума с Вай е нещо НЕЧУВАНО, абсолютно авангардно за времето си като стил, композиция и изпълнение!!! Третият "Dangerous Games" e изключително луксозна конфекция, която ще си остане евъргрийн. За съжаление не знам кой китарист свири в третия албум. Записите, които имам са от 84-86 година и дори нямат опис на песните. Вярно е, че в рока никой не беше свирил така преди Малмстийн, освен отчасти може би Ван Хален. Но пък и никой преди не беше свирил така, както го направи Вай. Не бива да се сравняват двамата титани, които ползват различни техники и амплоа и да се казва кой е по-добър от двамата. И двамата са супер велики, затова и двата албума са толкова различни! Лочно за мене, в албума с "Алкатраз" Малмстийн прави най-доброто си и стилно свирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 18, 2005 Share Отговорено Август 18, 2005 ... албума с "Алкатраз" Малмстийн прави най-доброто си и стилно свирене ... Това е истината!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts