mengel Публикувано Септември 2, 2008 Публикувано Септември 2, 2008 Групата е своеобразен "комшулък" от музиканти от Габрово и Търново, като габровци са все от небезизвестната група"Pantommind"... Членове: Пламен - китара Тони - вокал Дидо - бас mengel - барабани Киро - клавир Цитирай
рахата Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Много здраво забивате!Пак ми се досвири.Супер! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Супер много ви се изкефих . Браво! Пауър да има! След като тия по масите се разкуфяха , всичко е ОК . Евалата на вокала , просто евала! Цитирай
BlindVictim Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 (Редактирано) Много як фест беше, като цяло. Така яко не си бях изкарвал отдавна. П.П. Сега забелязвам, че това е от по-старо участие. Няма нищо, на 29-ти пак бяхте яки. Редактирано Септември 3, 2008 от BlindVictim Цитирай
mengel Отговорено Септември 3, 2008 Автор Отговорено Септември 3, 2008 Много як фест беше, като цяло. Така яко не си бях изкарвал отдавна. П.П. Сега забелязвам, че това е от по-старо участие. Няма нищо, на 29-ти пак бяхте яки. Да по-старо е, за съжаление певеца Тони заминава за Норвегия и на 29-ти бяхме с друг вокал... Цитирай
zwero Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 Много яко сте забили.Чувал съм те как свириш на китара, но на барабани не...направо ми отряза главата Цитирай
Rammkopf Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Майкоооо, Чапана напра'о го смачка тоа Fender! Евала, момчета! Поздрави, Калоян Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 Соло китариста ви е THE BEST просто Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Септември 20, 2008 Отговорено Септември 20, 2008 кога ще имате участия в софия ? Цитирай
Recommended Posts