dimmuborgir6 Публикувано Август 31, 2008 Share Публикувано Август 31, 2008 Някакви идеи, как да си направя стойка за китарата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 За стена http://www.vidilife.com/video_play_1077476...Wall_Holder.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Заслужава ли си?! Чисто нови са по 18 кинта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Заслужава ли си?!Чисто нови са по 18 кинта. Къде ги продават? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 (Редактирано) Мдам, такава стойка пък е около 25, за две китари. За една китара, както каза npokonu, са по 17-18 до 20 лв A къде ги продават ли - ами във всички музикални магазини трябва да има, според мен Редактирано Септември 2, 2008 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Заслужава ли си?!Чисто нови са по 18 кинта. Къде ги продават? При Капъша-Вашингтон 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Къде ги продават? При Капъша-Вашингтон 2 Ама за стена ли ? Тези дето ги е показал колегата в долния пост са на статив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bir4o Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Някакви идеи, как да си направя стойка за китарата В работата разглобих една закачалка метална -тип статив и от заоблените закачалки изрязах парчета -разпробих ги и ги завих на шкафа с инструментите ми . Нанизах стара спукана гума от колело на железата за да не се дере китарата и готово . Но това е в работата ми , а там китарата е непретенциозна . За в къщи ми се ще да си купя хубава стенна стойка . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Мдам, такава стойка пък е около 25, за две китари. За една китара, както каза npokonu, са по 17-18 до 20 лв Не правете грешката да си купувате Stagg (като на снимката) - аз имам същата, но единична и е ужасна - тръбите са от меко тенеке, долу връзката на планките които поемат китарата със средната тръба се изкърти на първия месец, понеже китарата ми не е от леките и сега всичко е увито в тиксо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Аз пък имам тройната - която месеци наред държеше 2 китари и един бас и не е мръднала Сега остана само една китара и един бас... Явно тия за повече китари ги подсилват да държат повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 А каква марка препоръчвате за единична стойка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SviStyle Отговорено Септември 2, 2008 Share Отговорено Септември 2, 2008 Не правете грешката да си купувате Stagg (като на снимката) - аз имам същата, но единична и е ужасна - тръбите са от меко тенеке, долу връзката на планките които поемат китарата със средната тръба се изкърти на първия месец, понеже китарата ми не е от леките и сега всичко е увито в тиксо Ами колега има два варианта: 1.Дефектна бройка(моята още се държи, въпеки че я настъпвам периодично по "рогцата" като ставам от стола) 2.Разкрачил си прекалено мощна мома на много кахърна китарна стойчица(китайките само на к*р се връткат - стойка им не требе ) Иначе единствения недостатък на тази стойка е, че е прекалено голяма и не е удобна за разнасяне. Trysth марка нарочно няма да ти кажа(отиваш в първия магазин и питаш), но гледай да е стабилна и компактна, това е важно ако се разнасяш насам натам.И да не забравя, като пробваш стойката в магазина им кажи да сложат на нея най-скъпата китара която имат.Ако я сложат без много разправия, то можеш да си сигурен, че стойката е стабилна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 3, 2008 Share Отговорено Септември 3, 2008 (Редактирано) При Капъша има за стена - къси и дълги - същите като тия, на които му седят китарите. Редактирано Септември 3, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faflu Отговорено Септември 3, 2008 Share Отговорено Септември 3, 2008 Нещо във Варна някой знае ли да ми каже, че нямам никакво време да обикалям по магазините. Мерси предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts