Dilian Nedev Публикувано Август 28, 2008 Публикувано Август 28, 2008 (Редактирано) Хайде сега малко забавление за публиката - аз + композиция на Вай + училищен концерт + мнооого грешки = кеф Може би единствения лайв в който ползвам Wah . Да се отбележи . Също така да се отбележи , че ~ 60% от песента е импровизация по тема . http://www.youtube.com/watch?v=_XEAxD1srqY едит . Всъщност не е много точно датирано точно кога се случва това , може и по-скоро да е . Но е повече от две и по-малко от пет години Редактирано Август 28, 2008 от Lord Of Darkness Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 A отзад защо прожектират Петручи? Цитирай
prayer4eto Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Не ще да е било преди 4 години. Албума на Вай е от 2005-а. Същевременно да си най-много на 13 на видеото, та ... 2.5-3 години си е най-точно Цитирай
ultramega Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Не ще да е било преди 4 години. Албума на Вай е от 2005-а. Същевременно да си най-много на 13 на видеото, та ... 2.5-3 години си е най-точно А ето отде го е тафнал това паче Вай-чо Всъщност кво значение има , мисля че изпълнението е много добре като за 12 или 13 годишен Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 2, 2008 Отговорено Септември 2, 2008 Като за възраста ти изпълнениято е супер. Повечето народ на тия години се чудим още к'ва е разликата между соло китара, бас китара(и евентуално ритъм китара ) Предполагам си знаеш много добре грешките и вече си ги оправил. Ушевидно имаш талант, не го пропилявай с мързел или с тъпкане на отъпкани преди много години пътища. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 3, 2008 Автор Отговорено Септември 3, 2008 Ехе Те грешките са ясни де , но доколко съм ги оправил е друг въпрос . Със сигурност обаче знам , че тапсолото така и не ми се получи както ми се иска , но това е друг въпрос ... Тенк Ю Цитирай
Recommended Posts