Badan Публикувано Август 26, 2008 Публикувано Август 26, 2008 http://media.putfile.com/BadanUltramega--Friendly-Chain Това е втората ни съвместна песен. Ще се радваме ако споделите мнение. Цитирай
ultramega Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Микса не е много на ниво, но вината за това е моя Може да направя опит за подобрение и да го кача... Цитирай
ultramega Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Направих нов микс на парчето, който има претенциите да е по добър от предния: Badan&Ultramega-Friendly Chain Цитирай
{{RazoR}} Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Кефи ме! Браво!!! Една идея (не знам дали е добра - вие си знаете) - В началото китарата + пеенето са много отнасящи... Поне мен ме отнасят много благо... После обаче когато се появява дистера (това би следвало да е нещо като припев, нали?), аз лично бих пробвал с агресивни вокали, в стил Нирвана Teen Spirit припева. Ще се получи добър контраст, особено след "успиващата" част преди това... Иначе лично за мен някак не се връзва напрежението, което вкарват китарите с дистера, и същите вокали, които си продължават... Някак тази монотонност не се връзва с промяната в музиката... Разбира се - това е лично мое усещане за нещата - може пък така както сте го направили да си го харесвате... Само идея.... Поздрави Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Прекрасно парче! Наистина има прекрасното, зомбиращо гръндж усещане, като на алис, тъй че браво за това! Няколко идейки за парчето (това са лично мои мнения, не критики): Според мене, трябва вторият глас (тихият) да се изнесе на преден план, лично на мен по-ми хареса, звучи по-особени различен, което е добре. Двата гласа, ми се струва, че пеят същите ноти. Може да пробвате бек-вокала да пее различна мелодия, в стил стейли-кантрел. Трябва може би да има малко повече контраст (относно сила на инструментите) между куплетите и припевите. И онова "ооо" преди припева да се увеличи. Гласовете трябва малко да се намалят може би и да се увеличи баса, ама това вече си е на вкус А аз обичам басите яко да бучат успех с бъдещи взаимни проекти Цитирай
ultramega Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Да наистина няма голям контраст в динамиката на пеене в куплет и припев и е по скоро монотонно, но това издава донякъде влиянието на Badan от АIC. И този "успиващ" дефект е търсен умишлено . Благодаря за отделеното време и за мненията Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Много наркоманско, бе, хора... Яко кефи! Цитирай
Xoce Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Бра'о Варна! Добре сте го барнали парчето, обаче много ми се иска да го чуя изсвирено и записано "на живо", с група, че така с тези vst-a..тцтцтцтц.... Да наистина няма голям контраст в динамиката на пеене в куплет и припев и е по скоро монотонно, но това издава донякъде влиянието на Badan от АIC. И този "успиващ" дефект е търсен умишлено .Благодаря за отделеното време и за мненията ^ донякъде ли? Цитирай
Badan Отговорено Септември 12, 2008 Автор Отговорено Септември 12, 2008 благодаря ви за коментарите Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 (Редактирано) Като фен на тази музика се изкефих много! Само акцента в англииския се набива много. Редактирано Септември 12, 2008 от Overdrive Цитирай
JD Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Влиянието на AIC е очевидно. Парчето е готов хит, има само няколко неща, които го делят от това, но със сигурност си ги знаете. Произношението на вокала е отвратително, извинявам се за директността си. Не мисля, че трябва припевът да бъде по-агресивен - така ще се загуби внушението на парчето, а то е именно гръндж. Тази прекрасна монотонност е чаровната в случая. Успех! Цитирай
Recommended Posts