Evtim Djerekarov Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 В София сигурно се ще намеря някое епифонче за 600лв. Не знам да ти кажа.. освен да чакалееш да изпадне на старо... Цитирай
Spoocter Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Моята е купувана от Унгария за 300 евро.Същата в България струваше 960 лв от някакъв каталог уж вносител. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Ако наистина държиш на Епифон си направи разходка до Солун-има ги ,за разлика от тук,а и ще можеш да си избереш. Цитирай
SLASH588 Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Преди няколко дена пробвах в динакорд есп лп хич не беше зле може да го видиш. Цитирай
Trysth Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Между другото някой знае ли точния адрес на магазина, където продават Епифон в Солун? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 (Редактирано) . Редактирано Август 21, 2008 от EAmechaniX Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 ^^Най-добре да хванеш такси и да обиколиш ,ако ще ходиш натам мога да пробвам по нета да сваля карта-има много добър магазин близо до центъра до едно площадче,но там е една лудница от улички.. Цитирай
Trysth Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Не съм тръгнал да ходя, ама го обмислям евентуално. Та аз лично из нета не можах да намеря нито сайт, нито адрес на магазина, дето предлага Епи летви. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 ^то и аз,но ги има-в това магазинче имаше ампове на Ориндж,Енгл и др.,много басове всякакви марки,Епи-та Зак Уайлд,ЛП и СГ модели. Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 Ъъъмм сори за Ама там дали продават от Hollow-body моделите (интересува ме ес-175...) Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) Помощ от публиката - отивате на www.gibson.com и пускате един мейл, в който казвате, че сте от София, България и търсите китари Епифон. Те ще ви отговорят с координатите на най-близките магазини, които са официални вносители/представители, включително и тези за Гърция. Преди години това беше някаква фирма Bonstudio, с магазини в Атина и Солун. Поздрави, Петър Едит: Най-добре е да се звънне по телефона преди да се ходи натам, за да се провери дали модела, който търсиш го има на склад. Иначе го поръчват от Атина и за 3-4 дни е в Солун. Редактирано Август 22, 2008 от kitaratapesho Цитирай
ZIGOS Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 Помощ от публиката - отивате на www.gibson.com и пускате един мейл, в който казвате, че сте от София, България и търсите китари Епифон. Те ще ви отговорят с координатите на най-близките магазини, които са официални вносители/представители, включително и тези за Гърция. Преди години това беше някаква фирма Bonstudio, с магазини в Атина и Солун. Поздрави, Петър Едит: Най-добре е да се звънне по телефона преди да се ходи натам, за да се провери дали модела, който търсиш го има на склад. Иначе го поръчват от Атина и за 3-4 дни е в Солун. Благодаря! Цитирай
Overdrive Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 В София сигурно се ще намеря някое епифонче за 600лв. Не знам да ти кажа.. освен да чакалееш да изпадне на старо... Special май беше по-евтина, ама няма нищо общо с истингки Гибсън, освен формата на тялото Цитирай
Recommended Posts