goal Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 А тогава ЕЙ ТОЗИ е за императора :think: ...нещо ми прилича на 3D. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 А тогава ЕЙ ТОЗИ е за императора :think: ...нещо ми прилича на 3D. Не е 3D, само е пипано с PhotoShop или друга 2D програма. А мен като дизайн не ме стряска и ми прилича на ESP-то на Том Арая. Цитирай
Burton Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 А тогава ЕЙ ТОЗИ е за императора :think: ...нещо ми прилича на 3D. Не е 3D, само е пипано с PhotoShop или друга 2D програма. А мен като дизайн не ме стряска и ми прилича на ESP-то на Том Арая. С тая разлика, че на този не можеш да се нарежеш, а на онзи със сигурност Цитирай
разбойник Отговорено Август 18, 2005 Отговорено Август 18, 2005 Не е 3D, само е пипано с PhotoShop или друга 2D програма. Снимката може и да е пипана, но басът е истински, гарантирам. А някъде в страницата на производителя имаше снимки от процеса на правене - www.dolanguitars.com Цитирай
AXE Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Ето най-после снимките: :inlove: П.П. Мерси на Nikifena за снимките. Цитирай
Fenix Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Цитирай
разбойник Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Добре е! Честито! Айде сега калъфче . . . . . П.П. Пакмен, не свърши ли тая сесия, бре? Цитирай
pacman Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 (Редактирано) Не... тя сега започва за съжаление, свършва на 9-ти просто все се разминаваме във времето ...sorry... А китарката си е в, хм, сегашното състояние от доста време, но наскоро я дадох на AXE Като се боядиса ще изглежда добре, ама сега е малко... с тези залепени парченца... Редактирано Септември 3, 2005 от pacman Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Гледайки китарата, и обръщайки сега по-голямо внимани е на тези залепени парчрта, мога да кажа, че ако те си останат във крайният и вариатн са боядисването, бика изглеждали много куул. Примерно черна цялата китара и само ъглите тъмносиви примерно.... Иначе днес е гледах китарата и много ме изкефи и мен Браво pacman-е можеби ще ти се обдя тая вечер да говорим малко за моя бас (сефте...) Цитирай
adXok Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Еби му майката... нема такава китара просто?! Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Браво, готино е станала дъската. Чакаме боядисване. Черна ли ще е или някакъв transparent finish заради рогчетата? Ако се направи transparent или natural ще е гъзария. Най-вече заради по-тъмната ивица дърво в средата - с нея го докарва малко на neck through. PS: От какво дърво е направено тялото? Цитирай
AXE Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 Бе май ще е чисто черна. Мислех си и идеята на фена за сиви краища на рогата, ама не знам...Transperant няма да е със сигурност. Не ме кефи да се виждат отделни парчета дърво. За дървото питай pacman Цитирай
pacman Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Тялото е от бук и аз съм 100% 'за' боядисване в непрозрачен цвят. А това със сивите рогове се прави лесно, и мисля, че ще изглежда по-оригинално в сравнение с чисто черно Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Възраждам старите дърводелски теми фъф форума. Какво стана с китарката? Готова ли е вече? Цитирай
Recommended Posts