AXE Публикувано Август 13, 2005 Публикувано Август 13, 2005 Преди малко ходих до pacman, да си видя китарата, която му бях оставил за ремонт и някои преправяния. Направил я е просто страхотна!!! Ще умра от кеф направо. Като имам възможност ще дам снимки, да видите как я е избарал Правя му открита реклама на човека - бачка страхотно и то на много добра цена Така че ако ви трябва майстор - pacman е човека Цитирай
pacman Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Минути за реклама AXE Благодаря за добрите думи Радвам се, че си останал доволен Цитирай
npace Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 хаха точно така, сподели малко знание на младото поколение Цитирай
pacman Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Хахаха, бай Pacman Честно казано мисля, че има още доста на какво да се науча... но ако има някакви въпроси, жъ съ радвам да отговоря! Цитирай
fracture Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) Хахаха, бай Pacman Честно казано мисля, че има още доста на какво да се науча... но ако има някакви въпроси, жъ съ радвам да отговоря! Ето въпрос: става дума за бас китара - има ли разлика в тялото между 4 и 5 струнни басове и още ако става дума за 5-струнен бас, но! 5-тата струна трябва да се дропне в А (ла) ще има ли изменения в тялото - в смисъл по-голямо, по-удължено и въобще как се определя колко ще е обемиста една китара или един бас ? Редактирано Август 15, 2005 от fracture Цитирай
Nikifena Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Тази тема за pacman трябваше да е повдигна аз много отдавна когато Панко ми опрви китарата и баса.. ... но забравих... Ето защо и аз сега му благодаря публично и му пожелавам се повече китари да оправя... а и може някой ден да ми направи и 1 бас.. знае ли се Евала ти Панко.. давай в същия дух...! Цитирай
pacman Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Ихааааа... благодаря и аз fracture, това е въпрос на дизайнерско решение. Има такива с разлика и такива без разлика. Формата на тялото е от значение единствено от гледна точка на удобство, баланс, външен вид ( ) и в съвсеем малка степен- акустика(поне при ел инструментите). Като се замислиш само колко различни басове има като форма и конструкция... от през до Цитирай
Burton Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 E този последния е абсолютна красота! Ако Дарт Вейдър свиреше на бас, вероятно би изглеждал така Цитирай
разбойник Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 А тогава ЕЙ ТОЗИ е за императора Цитирай
fracture Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 (Редактирано) ...fracture, това е въпрос на дизайнерско решение. Има такива с разлика и такива без разлика. Формата на тялото е от значение единствено от гледна точка на удобство, баланс, външен вид ( ) и в съвсеем малка степен- акустика(поне при ел инструментите). ... ясна работата - щото си мислех, че има някви специални прийоми и изчисления за тази цел Разбойник - ква е тая т'алпа, някои хора наистина пощуряват откъм оригиналност :idea: Редактирано Август 16, 2005 от fracture Цитирай
Burton Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 А тогава ЕЙ ТОЗИ е за императора e тва не е истина просто баси машината! :twisted: Цитирай
разбойник Отговорено Август 16, 2005 Отговорено Август 16, 2005 Michael Dolan Custom shoр. Не е серийно производство А от Pacmen и аз съм доволен - правил е разни неща по мои инструменти. Цитирай
npace Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 едно...две...три...четири...пет...шест...седем...осем...девет? девет струни? ебаааааааси Цитирай
разбойник Отговорено Август 17, 2005 Отговорено Август 17, 2005 (Редактирано) Това с многото струни е мода - ще отшуми и ще изчезне, но по-зъл бас като визия досега не съм виждал :twisted: Pacmen, исфинявай за offtopic-a! Редактирано Август 17, 2005 от разбойник Цитирай
Recommended Posts