Cool_to_Hate Публикувано Август 17, 2008 Share Публикувано Август 17, 2008 http://media.putfile.com/The-Song-by-Cool_to_Hate Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Август 18, 2008 Share Отговорено Август 18, 2008 Пънко нема зайде,ма много хейтърски даге.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Август 18, 2008 Share Отговорено Август 18, 2008 :hysterical: Много добро, още малко да беше напомпано и щях да го помисля за парче на The Exploited. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cool_to_Hate Отговорено Август 24, 2008 Автор Share Отговорено Август 24, 2008 Май ви е много смешно а...Ако имахте поне малко мозък щяхте да оценявате труда на другите както доста хора правят. Но какво ли говоря аз на овце... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tormentor Отговорено Август 24, 2008 Share Отговорено Август 24, 2008 виж сега, много си обидчив явно и не търпиш критики,но свиквай или просто не поствай тук,защото ако очакваш само похвали(каквито не заслужаваш за момента)си се пообъркал мъничко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lekov Отговорено Август 25, 2008 Share Отговорено Август 25, 2008 тва го пусни на някви скинари ... тук хората оценяват музиката която ИМА музикална стойност ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
satanas Отговорено Август 25, 2008 Share Отговорено Август 25, 2008 На мен ми хареса парчето, но ако обърнете малко внимание на звука и го презапишете, мисля че ще е по - добре. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TrumpetNick Отговорено Август 25, 2008 Share Отговорено Август 25, 2008 Малеее...ужас! не можах да го издържа докрая това "парче".... не стига, че пеенето е фалшиво, ами и хармонията е толкова досадна направи ви съчувствам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cool_to_Hate Отговорено Септември 1, 2008 Автор Share Отговорено Септември 1, 2008 тва го пусни на някви скинари ... тук хората оценяват музиката която ИМА музикална стойност ... защо пък на скинари ??? ти май нещо не можеш да разбереш текста или какво??? хората не случайно са учили БЕЛ...но както и да е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Cool_to_Hate Отговорено Септември 1, 2008 Автор Share Отговорено Септември 1, 2008 На мен ми хареса парчето, но ако обърнете малко внимание на звука и го презапишете, мисля че ще е по - добре. Най сетне позитивно мнение...Благодаря за което и ще се постарая да го подобря... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
{{RazoR}} Отговорено Септември 1, 2008 Share Отговорено Септември 1, 2008 Cool To Hate, Заеби това с позитивното мнение. Най-доброто, което можеш да получиш от този форум е мнението на музиканти дето има какво да научиш от тях. Ако искаш просто позитивно мнение - намери някой пънкарски форум, и там сигурно ще се изкефят... Първо и преди всичко - поздравления за парчето. Аз много рядко слушам такава музика, но това не ми пречи да я ценя... Брутален и без заобиколки пънк... Яко....! Ето и какво не ми хареса: 1) не се чува никакъв бас - това така ли мислите да го оставите? Парчето без бас не си тежи на мястото и звучи плоско, ако ме разбираш какво искам да кажа 2) пеенето е доста фалшиво и извън ритъм в доста моменти. Претоварен е предусилвателя зад микрофона, и пеенето има лек ефект на дисторшън. Знам, че при пънка тези неща няма голямо значение... но все пак... Ако ги оправите пооправите тези неща, парчето ще звучи значително по-добре... Хората биха харесали бруталността, но не мърлявия запис, шум и т.н. А по-добре изпипан звук само ще подсили бруталността... Не знам защо като се замислих за нещо подобно - ами чуйте Бичето . Много семпло и агресивно, но при него са 2 бас китари с дистер като основни инструменти... Като цяло саунда му е много добър за стила... Аз му се кефя на откровената простотия.... И доста хора му се кефят също, жалко че ей така изчезна... Вие може да се насочите към някаква подобна ниша, но ще трябва да поработите доста върху пеенето и звука като цяло... Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts