Sieger Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Planet Waves кабелче - нямам оплаквания. keeper, от де Планет Уейвс? Ти ли си си запоявал жаковете? Колко върви метъра? Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 абе некой знае ли каде в Пловдив продават кабели фендер и каква е цената Цитирай
pepislang Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 Oтделно жакове-Switch craft,Neutrik,Proel са ок също,но лулите им! Кабела на метър Proel noisless low capacity е ок(няма нужда да се изхвърляте за разни готови кабели от 50-100 лева та и нагоре-независимо какво пише натях) Важно е жака да е готин(здрав и лесен за запояване)а кабела да не е много твърд за да не се осуква и накъсва. Аз съм свирил на сумати скъпи фирмени кабели,но честно казано не намирам разлика в звука,(ако сравняваш здрави кабели разбира се!) Ако говорим за живот на кабела-какъвто и да е, ще се прецака ако не се пази! Трябва да се навива и прибира след ползване и да се внимава да не се тъпче по него. Много е досадно след свирене да се нагъзиш към публиката и да почнеш да навиваш като идеот.За себеси намерих решение.Всичко е готово навързано в pedal board,a от него само излизат кабели които съм вързал като мултикорд-за да се навият по бързо.Ето снимка TУК Цитирай
YtseJam Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 (XLR ) Добре, де, нещо пак мерцедеси са ми били в главата, виноват. кабели имат проел и още няколко други марки дето и аз им забравих името Сега погледнах, моите кабели са Sommer, made in Germany, моделът е "The Source MK2 highflex", 2 x 0,25 mm2 Бяха най-скъпите и на вид са супер. Цитирай
keeper Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 (Редактирано) Planet Waves кабелче - нямам оплаквания. keeper, от де Планет Уейвс? Ти ли си си запоявал жаковете? Колко върви метъра? Планета е от РФ и беше в кутиика - всичко е запоено - и даже е вакуумирано - не се базикам колкото и да го гънеш нищо му няма - кабела е трепач - за цената си - 18лв. но беше единствен. Незнам кой точно модел е но на самият кабел пише "Oxygen free copper" и "guaranteed for life" - дано да е така Редактирано Август 14, 2005 от keeper Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Planet Waves Тези кабели нямаха ли он/офф бутон някакъв на тях - та като ги изключваш без да сваляш волумите да не се чува шум? Цитирай
TONY Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 да има такъв модел на Planet Waves -мисля че е доста COOL Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Тези кабели нямаха ли он/офф бутон някакъв на тях - та като ги изключваш без да сваляш волумите да не се чува шум? Да, има и такива.Моите не са,но дал господ волум педал Цитирай
fLiSk Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Аз да питам Пепи от Сленг тези малки кабелчета той ли ги е правил или си ги е закупил от някъде, че на мен ми трябват спешно както ми се разширява напоследък комплекта от ефекти Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Споко, продават се! Лично неговоте не знам дали са купени, но не се притеснявай...всичко каквото би могло да влезе в работа на китариста вече го има в продажба. Цитирай
pepislang Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Аз да питам Пепи от Сленг тези малки кабелчета той ли ги е правил или си ги е закупил от някъде, че на мен ми трябват спешно както ми се разширява напоследък комплекта от ефекти МОйте ги направи един приятел. Цитирай
Recommended Posts