musicman Публикувано Ноември 18, 2004 Публикувано Ноември 18, 2004 Предлагам всеки да каже кои школи, уроци и други такива учебни материали са му били най-полезни. Споделете какво ви в впечатлило в последно време Аз например много се кефя на Rock discipline на Петручи. Човек може да научи доста от там. Не само като техника но и като мислене Мисля, че тази школв (видео) е задължителна за всеки прогресив китарис - начинаещ или не. Както и за всеки друг
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Principles Of Correct Practice For Guitar - Jamie Andreas Страхотна книга. Много ме кефи. Не се отнася за техника, аз за това как трябва да се упражняваш, за да има максимален напредък. Martian Love Secrets - Steve Vai Начин на мислене и усещане за музиката. Страхотни са Writing Killer Metal Songs - Troy Stetina Мноо яки работи разправя тоя пич. Полезни при това Songwriting Course - Doug Marks Тук също има показани интересни техники за писане на песни и звукозапис И специално на мен, понеже fast downpicking е доста важна част от стила ми и по ирония на съдбата ми куца, ми помагат една статия на Kirk Hammett за GT и книгата The Art Of James Hetfield. Ами тва е засега, ако се сетя нещо важно ще допълвам :green:
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Writing Killer Metal Songs - Troy StetinaМноо яки работи разправя тоя пич. Полезни при това Troy Stetina e голям дзвер. Всичките му школи са много полезни от древните Heavy Metal Lead/Rhythm I & II до Speed Mechanics ...
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Аз си търся Metal Rhythm Guitar Volume 2 и Metal Guitar Tricks ама нещо не ги намирам никъде. 1
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Е аз нали ти бях обещал за Guitar Tricks да проверя, aма още не съм стигнал до кашоните от след последното пренасяне... и не знам дали скоро ше стигна....че са ми малко далече по принцип... http://www.stetina.com/lessons.html - е тук има линкове??? около 15-16$ е школата... 1
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 То аз долу горе а такъв намек го казах Иначе знам откъде и как мога да си я купя, ама... не мога да отделя достатъчно финикийски знаци за нея, пък и искам да я разгледам по скоро от любопитство. Знам ли - може да е тъпа
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Разбрах те, Бруте Виноват... ама се не мога да с намеря с достатъчно време... Не е тъпа книжката....напротив....
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 СънчУ, Axe, айде моля ви кажете къде се намират тия неща на Stetina!!!
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Продават се по официалните сайтове :green: Иначе истината е в p2p програмките
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Аз никога не съм ги виждал по разни сайтове, ама може и да има...знае ли човек?? Иначе навремето си ги зех от Унисон на Синьото (когато съществуваше още) - бяха гадни ксерокопия, бтв... мошеници...
ooops Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Аз си търся Metal Rhythm Guitar Volume 2 и Metal Guitar Tricks ама нещо не ги намирам никъде. аз гледам уроци и си нотирам сола.мисля,4е е по-лесно когато го гледаш,а и malmsteen!!! http://vbox7.com/play:fec02260
synchu Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Тази тема е една от първите във форума от преди 7 години . От тогава има около 1000 значително по-полезни от нея Даже не съм сигурен, че тогава имаше раздел "Ноти, уроци и други", което е правилното и място.
Recommended Posts