Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Хаха, на снимка е много лесно да хванеш дебилно лице. Снимай се на видео. :) Иначе е яко да постваме дебилни снимки! :)

Отговорено

Физиономиите са много яки! :) А,между другото много ми допада сетъп-а ти-ще бъде ли проблем да постнеш в темата,предназначена за снимки няколко,ако имаш?

Отговорено

Хаха леле имаме еднакав проблем явно :) Много съм дебилен докато свиря ама много... толкова забележки са ми правили другите от групата че немоа да ги преброя даже.

Отговорено

Т'ва е чара на свиренето на барабани - целият мърдаш. движиш се и през това време правиш физиономии. Просто на лицето ти изкача истинското вътршно АЗ. Про-тата сигурно тренират пред огледало да са с "равни" физиономии за респект докато свирят (без Върджил Донати), но къде-къде е по-кеф човек да даде воля на емоциите си.

Аз докато свиря почвам да си прехапвам устните и да се хиля като мравояд в "екзотичен" китайски ресторант, ама кеф! Физиономията, която човек прави докато свири е нещо като подпис, запазена марка в личния му стил като самото свирене. Пък и издава какви емоции човек влага в цялата работа.

Ако изглеждате като дебили, свирете пред огледало и се старайте да сте с равна физиномия като на млад, богат и отегчен лорд докато му чупят яйцето за закуска. Но наистина няма смисъл (освен ако не сте тежък случай). Физиономията е част от кефа! :thumbs_up:

Have Fun ! :)

Отговорено
Не бъди толкова суетен. Важното е какво се чува от барабаните, а не какво излиза на снимките! :)

Т'ва е чара на свиренето на барабани - целият мърдаш. движиш се и през това време правиш физиономии. Просто на лицето ти изкача истинското вътршно АЗ. Про-тата сигурно тренират пред огледало да са с "равни" физиономии за респект докато свирят (без Върджил Донати), но къде-къде е по-кеф човек да даде воля на емоциите си.

Аз докато свиря почвам да си прехапвам устните и да се хиля като мравояд в "екзотичен" китайски ресторант, ама кеф! Физиономията, която човек прави докато свири е нещо като подпис, запазена марка в личния му стил като самото свирене. Пък и издава какви емоции човек влага в цялата работа.

Ако изглеждате като дебили, свирете пред огледало и се старайте да сте с равна физиномия като на млад, богат и отегчен лорд докато му чупят яйцето за закуска. Но наистина няма смисъл (освен ако не сте тежък случай). Физиономията е част от кефа! :bravo:

Have Fun ! :hysterical:

За да избегна болничните ви разноски и съдебните такива, следващи последствията от показване на снимки от моето свирене, такива няма да покажа :thumbup: Поради същата причина за аудио да не става дума!