Spaz Публикувано Август 15, 2008 Публикувано Август 15, 2008 (Редактирано) като от психятрия съм ... Редактирано Август 15, 2008 от Spaz Цитирай
рахата Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Хах,аз и като не свиря си изглеждам като ято грозни,побеснели,диви гъби на свобода Цитирай
Ava Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Смени фотографа браат. Това без майтап го казвам. Цитирай
Danny47 Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Хаха, на снимка е много лесно да хванеш дебилно лице. Снимай се на видео. Иначе е яко да постваме дебилни снимки! Цитирай
drummer_93 Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Физиономиите са много яки! А,между другото много ми допада сетъп-а ти-ще бъде ли проблем да постнеш в темата,предназначена за снимки няколко,ако имаш? Цитирай
a1RwalK Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Хаха леле имаме еднакав проблем явно Много съм дебилен докато свиря ама много... толкова забележки са ми правили другите от групата че немоа да ги преброя даже. Цитирай
the_parasite Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Не бъди толкова суетен. Важното е какво се чува от барабаните, а не какво излиза на снимките! Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Август 16, 2008 Отговорено Август 16, 2008 Т'ва е чара на свиренето на барабани - целият мърдаш. движиш се и през това време правиш физиономии. Просто на лицето ти изкача истинското вътршно АЗ. Про-тата сигурно тренират пред огледало да са с "равни" физиономии за респект докато свирят (без Върджил Донати), но къде-къде е по-кеф човек да даде воля на емоциите си. Аз докато свиря почвам да си прехапвам устните и да се хиля като мравояд в "екзотичен" китайски ресторант, ама кеф! Физиономията, която човек прави докато свири е нещо като подпис, запазена марка в личния му стил като самото свирене. Пък и издава какви емоции човек влага в цялата работа. Ако изглеждате като дебили, свирете пред огледало и се старайте да сте с равна физиномия като на млад, богат и отегчен лорд докато му чупят яйцето за закуска. Но наистина няма смисъл (освен ако не сте тежък случай). Физиономията е част от кефа! Have Fun ! 1 Цитирай
NeonGod Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 хахах аре треснете един смех и на мен къв съм крокодилец Цитирай
fusion Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Не бъди толкова суетен. Важното е какво се чува от барабаните, а не какво излиза на снимките! Т'ва е чара на свиренето на барабани - целият мърдаш. движиш се и през това време правиш физиономии. Просто на лицето ти изкача истинското вътршно АЗ. Про-тата сигурно тренират пред огледало да са с "равни" физиономии за респект докато свирят (без Върджил Донати), но къде-къде е по-кеф човек да даде воля на емоциите си. Аз докато свиря почвам да си прехапвам устните и да се хиля като мравояд в "екзотичен" китайски ресторант, ама кеф! Физиономията, която човек прави докато свири е нещо като подпис, запазена марка в личния му стил като самото свирене. Пък и издава какви емоции човек влага в цялата работа. Ако изглеждате като дебили, свирете пред огледало и се старайте да сте с равна физиномия като на млад, богат и отегчен лорд докато му чупят яйцето за закуска. Но наистина няма смисъл (освен ако не сте тежък случай). Физиономията е част от кефа! Have Fun ! За да избегна болничните ви разноски и съдебните такива, следващи последствията от показване на снимки от моето свирене, такива няма да покажа Поради същата причина за аудио да не става дума! Цитирай
Metalix Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Извинете, че забравих да спомена - ТОВА НЕ СЪМ АЗ НА СНИМКИТЕ. Бяхме на пънк фест у Варна. Цитирай
Recommended Posts