sboy Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 Ами къде събота и неделя мога да ти кажа. Някой ако ходи до магазина може да пита. Благодаря аз и без това не бързам с избора и ще ходя на софия някъде след 15 август. Цитирай
interman Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Виж колко струва пакета на Squier - "Stop Dreaming, Start Playing", който включва китара и усилвателче(и колан май).По принцип съм известен из форума като не особено голям обожател на китарите Squier, обаче този пакет е доста приличен за парите си(които, доколкото помня, беше около 400 кинта). В пакета имаше Squier Afiinity, може би от агатис, но НЕ беше с 3 единични адаптера, ами с два единични и един двоен(хъмбъкер), което ти позволява да свириш както леки рокчета на синглите, така и по-тежки жици на двойния адаптер. Пакета идва с усилвателче Bullet150, което има чист и драйв канал, които звучат доста приятно, а също така в ампчето има цифрови ефекти като ехо, хорус и реверберация. Мисля, че е много добър вариант за начинаещи, и не знам дали има аналог(китара HSS+ ампче с чист/драйв канал и цифрови ефекти) за тия пари. Не съм сигурен за цената, но можеш да я провериш. http://www.woodbrass.com/PACK+BULLET+150+:...+-+METALLIC+RED Аз имам същия пакет. За парите си е супер и ще може да свириш известно време с него. Купих го от xxxx за около 600лв, ако не се лъжа. Цитирай
DaftFunk Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 По мое скромно мнение. За парите с които разполагащ можеш да избереш или комбо или китара да си купиш. Аз поне така ги виждам. Нито китарас нито кубе под 300 лева които да ти вършат работа не се намират на пазара приятел... Просто си купи китара като за начало.... ахха. Не за друго ами ако си купиш първо усилвател ще е малко идиотско ;-) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 (Редактирано) Що да не вършат работа, бре? Че не са върховни - не са. Свирят - нито са фалшиви, нито пък имат проблеми с електрониката. А за сега(че и за 2-3 години напрд) това му трябва. Човек винаги може да си купи скъпа китара(стига да има пари), обаче доколкото разбирам парите са ограничение в случая. А каквото и да си говорим, евтините китари може и да не са направени перфектно, обаче нямат някакви ужасни дефекти и са идеални за обучение. Да не говоря, че ако добър китарист хване евтина китарка, може на не звучи като със скъпа китара, но пак може да звучи приятно. Изобщо не разбирам тези мании. Човек може да се научи да свири на всяка китара, която свири вярно и не е крайно неудобна. Много от хората тук, които свирят добре, са започнали с кремони и орфеи..... днешните евтнин китарки са много по-добре от тях в почти всяко отношение. Дори пакета да е скъп, според мене с една китарка за около 250 и с едно ампче за под 200 на старо(Peavy blazer 158 и др.) пак ще свири достатъчно добре за учебни цели. Редактирано Август 14, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
sboy Отговорено Август 14, 2008 Автор Отговорено Август 14, 2008 Чакам да видя,колко пара е пакета обаче и аз мисля че за учебна китара 400 лева са си доста за обикновения българин.То пари за хляб няма...., но който си постави цел и се бори за нея винаги намира начини. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 (Редактирано) По принцип при младите хора пари няма главно за мързеливите , или за тези, които не работят. Това важи за навсякъде. Пенсионерите са друг случай.. Редактирано Август 14, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Metanoia Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Това е само по принцип и само в София (и още 2-3 града в най-добрия случай). Освен това мързеливите не са си избирали мързела... както и глупавите не са си избирали интелекта и т.н. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Човек е толкова прост ,колкото иска. Цитирай
Metanoia Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Човек е толкова прост ,колкото иска. Последно (извинявам се на модераторите) - това може да важи за теб, защото си умен, но не и за някой природно прост, който дори не го подозира. Да не говорим, че никога няма да докараш нужния "финес" в простотията като някой природно талантлив. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Чак пък умен -не ,просто искам да съм по-малко прост. Цитирай
sboy Отговорено Август 14, 2008 Автор Отговорено Август 14, 2008 Нафлуудихте темата искам просто да умни и прости винаги ще има неможе да има само умни или само тъпи....пример: (слаби-дебели,високи-ниски,шеф-работник,бедни-богати).Надявам се да сте ме разбрали накъде бия. Цитирай
Slav Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 ^Така е, трябва да има равновесие (хубави китари - дърва за огъня ) Цитирай
Roshaff Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 ^Така е, трябва да има равновесие (хубави китари - дърва за огъня ) Цитирай
Recommended Posts