Jump to content
Българският форум за музиканти

Ел. китара по-добрия вариант?


sboy

Recommended Posts

Ами къде събота и неделя мога да ти кажа. Някой ако ходи до магазина може да пита.

 

Благодаря :) аз и без това не бързам с избора и ще ходя на софия някъде след 15 август.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Виж колко струва пакета на Squier - "Stop Dreaming, Start Playing", който включва китара и усилвателче(и колан май).

По принцип съм известен из форума като не особено голям обожател на китарите Squier, обаче този пакет е доста приличен за парите си(които, доколкото помня, беше около 400 кинта).

 

В пакета имаше Squier Afiinity, може би от агатис, но НЕ беше с 3 единични адаптера, ами с два единични и един двоен(хъмбъкер), което ти позволява да свириш както леки рокчета на синглите, така и по-тежки жици на двойния адаптер.

 

Пакета идва с усилвателче Bullet150, което има чист и драйв канал, които звучат доста приятно, а също така в ампчето има цифрови ефекти като ехо, хорус и реверберация.

 

Мисля, че е много добър вариант за начинаещи, и не знам дали има аналог(китара HSS+ ампче с чист/драйв канал и цифрови ефекти) за тия пари.

 

Не съм сигурен за цената, но можеш да я провериш.

 

http://www.woodbrass.com/PACK+BULLET+150+:...+-+METALLIC+RED

 

Аз имам същия пакет. За парите си е супер и ще може да свириш известно време с него. Купих го от xxxx за около 600лв, ако не се лъжа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По мое скромно мнение. За парите с които разполагащ можеш да избереш или комбо или китара да си купиш. Аз поне така ги виждам. Нито китарас нито кубе под 300 лева които да ти вършат работа не се намират на пазара приятел... Просто си купи китара като за начало.... ахха. Не за друго ами ако си купиш първо усилвател ще е малко идиотско ;-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Що да не вършат работа, бре? Че не са върховни - не са.

Свирят - нито са фалшиви, нито пък имат проблеми с електрониката. А за сега(че и за 2-3 години напрд) това му трябва. Човек винаги може да си купи скъпа китара(стига да има пари), обаче доколкото разбирам парите са ограничение в случая. А каквото и да си говорим, евтините китари може и да не са направени перфектно, обаче нямат някакви ужасни дефекти и са идеални за обучение. Да не говоря, че ако добър китарист хване евтина китарка, може на не звучи като със скъпа китара, но пак може да звучи приятно.

 

Изобщо не разбирам тези мании. Човек може да се научи да свири на всяка китара, която свири вярно и не е крайно неудобна. Много от хората тук, които свирят добре, са започнали с кремони и орфеи..... днешните евтнин китарки са много по-добре от тях в почти всяко отношение.

 

Дори пакета да е скъп, според мене с една китарка за около 250 и с едно ампче за под 200 на старо(Peavy blazer 158 и др.) пак ще свири достатъчно добре за учебни цели.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам да видя,колко пара е пакета :ok: обаче и аз мисля че за учебна китара 400 лева са си доста за обикновения българин.То пари за хляб няма...., но който си постави цел и се бори за нея винаги намира начини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип при младите хора пари няма главно за мързеливите :ok:, или за тези, които не работят.

Това важи за навсякъде.

Пенсионерите са друг случай..

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) Това е само по принцип и само в София (и още 2-3 града в най-добрия случай). Освен това мързеливите не са си избирали мързела... както и глупавите не са си избирали интелекта и т.н. :ok:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_shithappens:

:rocker: Човек е толкова прост ,колкото иска. :)

Последно (извинявам се на модераторите) - това може да важи за теб, защото си умен, но не и за някой природно прост, който дори не го подозира. Да не говорим, че никога няма да докараш нужния "финес" в простотията като някой природно талантлив. :rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нафлуудихте темата :girl_cray2: искам просто да :whistle:;) умни и прости винаги ще има неможе да има само умни или само тъпи....пример: (слаби-дебели,високи-ниски,шеф-работник,бедни-богати).Надявам се да сте ме разбрали накъде бия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.