sasoh Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Не забравай, че скъпите китари имат голяма resale стойност, така че едва ли ще се набуташ много Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) Всеки си свири с каквото му е на сърцето и на джеба. Темата май беше за прилично LP копие . Аз бих препоръча(по ред на номерата): 1. Epiphone(Те са си по-тънкажна серия на Gibson). 2. Vintage(ОК са, обаче не е 100% сигурно, че са от правилните материали) 3. Richwood(никога не съм свирил на такова LP, но съм чул страшно добри отзиви от поне 5-6 души). Чувал съм за Richwood от думите на приятели на притежателите, че са сртахотни LP копия, които много се доближавали по звук до оригинала, но доколко е вярно това - не знам. Eто как изглеждат: Редактирано Август 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Къде продават Richwood в софия и на какви цени са? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) При Капъша, обаче става с поръчка и се чака. Има HSS стратове с двуточково тремоло за 390, които за сега са в наличност и могат да се пробват за ориентир за качеството. Мисля, че ще докара някое друго ЛП около септември. Редактирано Август 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
metalmorphosis Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Нарочно го постна леворъко да ме дразниш Гадняр! Та, да не искаш да кажеш че има леворъки Ричуудковци при "Капъша"? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) Xм, в неговия каталог има малка разлика във формата на кътауея май. Има ето тази: Може да се поръча. Идва след около месец-два. Редактирано Август 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
James Hetfield Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Xм, в неговия каталог има малка разлика във формата на кътауея май.Има ето тази: Може да се поръча. Идва след около месец-два. Ей тая красавица мислех да я купувам, ама 600 и кусур пари.... Много ми е Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Четох, че грифа и задната част на тялото са Eastern Mahogany, а топа е flame maple. Цитирай
James Hetfield Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Четох, че грифа и задната част на тялото са Eastern Mahogany, а топа е flame maple. Не се учудвам че са толкова пари. Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) тая втората ми е грозна, ама първата е супер....не ми върши работа с толко чакане...ако има иначе още тия дни купувам една..ама как да кажа на групата - поръчал съм китара, ама 1 месец няма да репетираме..не става...мно тъпо с тия поръчки..па и цял месец да чакам - че аз от нет-а да я поръчам по - бързо ще дойде Редактирано Август 5, 2008 от chris_barnes Цитирай
James Hetfield Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 тая втората ми е грозна, ама първата е супер....не ми върши работа с толко чакане...ако има иначе още тия дни купувам една..ама как да кажа на групата - поръчал съм китара, ама 1 месец няма да репетираме..не става...мно тъпо с тия поръчки..па и цял месец да чакам - че аз от нет-а да я поръчам по - бързо ще дойде Е е те са един и същи модел. Само снимката е по-яка. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Не са еднакви. Формата на кътауея е друга. Явно са я променили за да избегнат разправии с Гибсън. Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 предполагам от тия старите с оригиналната гибсън форма не мога да намеря, а тия другите са ми грозни, така че няма смисъл да съжалявам че не мога да я закупя Цитирай
RockoBG Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Онзи ден гледах каскадиорите в Бекстейдж. Не знам дали аз съм кьорав ама пишеше ЕПИФОН на пича на китарата и беше с активни ЕМГта ми ше требе да се примириш и да 'идеш на очен. иначе верно ЕМГ активни са адаптерите. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Като излезе нещо в бг и още нищо не се знае всеки, който си е купил разправя на други, а те на трети, четвърти и тн колко е велико това нещо. Същото беше с Vintage, а сега и с Richwood.... Цитирай
Recommended Posts