onyx Публикувано Юли 31, 2008 Публикувано Юли 31, 2008 Здравейте, имам следния въпрос (може да ви се стори глупав, но мен ме притеснява) Събрах си жълтици и вчера купих новичък кондензаторен микрофон AKG Perception 400. Като се прибрах минах през кухнята да поздравя майка ми и не съм се усетил как съм забравил микрофона там. След това ми призля като разбрах, че микрофона е бил там оиколо 45 минути в близост до цвърчащите пържещи се неща в тигана. Знам че такава техника не трябва да се оставя на дим и т.н., камоли на мазни облаци от горещо олио, но.... забравих кутията с микрофона Има ли опасност според Вас за микрофончето? Цитирай
synchu Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Нали е бил в кутията. Няма страшно Не са чак толкова нежни. Ако бачка - всичко е наред. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Ако не е бил в тиганя или микровълновата си ОК... Цитирай
onyx Отговорено Юли 31, 2008 Автор Отговорено Юли 31, 2008 Той е бил в кутията, но тя си има процепи откъдето спокойно си влиза въздух. Но щом казвате че не са толкова крехки, да се надяваме че ще е наред Цитирай
Recommended Posts