badhabittt Публикувано Август 7, 2005 Публикувано Август 7, 2005 Видях, че напоследък никой не пише нови топици затова аз ще драсна един да загубя времето на тези които нямат кво да правят та тей като тук процента на музикантите които си мислят сами муизката е много малък или поне така мисля предлагам тук всички да си напишат по една две песнички които са приятни за свирене ако дублирам топика се извинявам на модераторите и няма да имам нищо против д абъде изтрит Цитирай
adXok Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Аз не разбрах какво всъщност предлагаш?! Цитирай
the_gorer Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Доколкото разбрах, идеята е тук всеки да напише песните, които са му любими за свирене. Обаче някъде във форума вече има такава тема. :read: Цитирай
Fortissimo Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 аз пък нещо не мога да хвана каква е идеята. Цитирай
DRago Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 идеята е да се пишат повече глупости. като това което правя в момента Цитирай
badhabittt Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 идеята е всеки които не знае ко му се свири и му е писнало да си мисли сам музиката или по скоро не е почвал да научи някоя нова песен която е интересана за свирене а щом има ткъв топик янкои мод може го изтрие Цитирай
Burton Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Хвани научи на Theater -The Glass Prisson и друго мое любимо за свирене /и за слушане/ - Home Айде и за десерт Marillion - Kayleigh Цитирай
разбойник Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 идеята е всеки които не знае ко му се свири и му е писнало да си мисли сам музиката или по скоро не е почвал да научи някоя нова песен която е интересана за свирене Пусни си радио или някоя музикална телевизия. Да не е мн. силно, за да можеш да чуваш баса си добре. Пробвай да свириш с парчетата - не е задължително да хванеш оригиналната партия - ако не можеш, само свири с музиката. 5 мин. такова свирене и ще видиш как се "отпушваш" за нови идеи . . . Цитирай
wessy Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 точно така тфа е много приятно занимание Цитирай
Bassko Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 идеята е всеки които не знае ко му се свири и му е писнало да си мисли сам музиката или по скоро не е почвал да научи някоя нова песен която е интересана за свирене Пусни си радио или някоя музикална телевизия. Да не е мн. силно, за да можеш да чуваш баса си добре. Пробвай да свириш с парчетата - не е задължително да хванеш оригиналната партия - ако не можеш, само свири с музиката. 5 мин. такова свирене и ще видиш как се "отпушваш" за нови идеи . . . Аха! и аз го прилагам т'ва! Цитирай
MDFk Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Хвани научи на Theater -The Glass Prissonи друго мое любимо за свирене /и за слушане/ - Home Колега , тез първите две зорил ли си ги? Дъ Глас Призън е брутализъм на баса...Хоум е яка, но не чак толкова сложна спрямо 1вата, да не кажа хич... А относно идеята за радиото - яка е! Аз докато бях по провинции обаче имах възможността да свиря с едни сватбари - добра идея би било да пробвате тоя трик върху хорца! Те са различни от това което почве4ето свирим, и не са толкова плоски откъм идеи за импровизации. И отново не трябва да се свири истинския бас, а само нещо което е в хармония и не звучи гадно... Цитирай
fracture Отговорено Август 14, 2005 Отговорено Август 14, 2005 Пробвайте на Death - Spirit Crusher и Flesh and the Power it Holds, на места има такива пасажи че няма начин да не почне да ти отива китката - ама мен си ме кефят тия парчета, макар да не мога да ги свиря все още както трябва, ще продължавам да ги мъча Цитирай
Burton Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) Хвани научи на Theater -The Glass Prissonи друго мое любимо за свирене /и за слушане/ - Home Колега , тез първите две зорил ли си ги? Дъ Глас Призън е брутализъм на баса...Хоум е яка, но не чак толкова сложна спрямо 1вата, да не кажа хич... Зорил съм ги...най-вече The Glass Prison го зорих, щото там гърча наистина става голям на места... А Home наистина е бая по-лесна...а и при нея предпочитам да си свиря китарите Абе Myung e изродче и това е Редактирано Август 15, 2005 от Burton Цитирай
stephen Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Хахаха разбирачи в майсторлъка! вижте,ч е момчето е ...статус две квадратчета :) що, приятел , не се пробваш с някоя яка басс линия на Грийн Дей например - When I come Around или нещо такова?? циклични, лесни, но и ангажиращи мелодии върти пича, силно дърпа цялата група напред! успех! ако искаш нещо бързо и лесно, за упражняване на пръстите, може и Pennywise да хванеш! коя ще да е песен - пънк си е тва, без басс не може Цитирай
fracture Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Това, че някой имал две квадратчета статус - съвсем не означава че е по-зле от друг, с повече квадратчета. Тези статуси, показват нещо като активност във форума - е не кой колко е майстор, щото по другата логика, ако Wooten земе да се запише ей ся във форума - може и да няма никакви квадратчета :green: А и badhabittt много ясно е посочил: ... предлагам тук всички да си напишат по една две песнички които са приятни за свирене ... а не да му пишем програма, какво да заучава. Аре и приятно свирене :guitar: Цитирай
Recommended Posts