black_waltz Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 To/Die/For - In The Heat Of The Night хъхъ тва соло рулира, баи дъ уеи Алекси Лаихо го свири, в случаи че незнаеш Цитирай
AXE Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 И още едно негово - Sinergy - Laid To Rest :inlove: Цитирай
maringtr Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 To/Die/For - In The Heat Of The Night хъхъ тва соло рулира, баи дъ уеи Алекси Лаихо го свири, в случаи че незнаеш Ооо, напротив знам, и точно затова ми е любимо (виж ми аватара все пак ) Тук ще се похваля, че АЗ съм човекът, с огромното знаме на БОДОМ, който чака най-после да дойдат в България за да го развее от първите редове Цитирай
DILETANT Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Много са, а сега се сещам за тези: Steve Vai - Sailing Ships (Whitesnake) John Sykes - Don't Turn Away (Whitesnake) Gary Moore - Empty Rooms Ritchie Blackmore - Highway Star Marty Friedman - Cheer Girl Rampage Michael Shenker - Captain Nemo Reb Beach - Black Magic Paul Gilbert - Just Take My Heart (Mr. Big) Kirk Hammeth - Enter Sandman Joe Satriani - The Mistical Potato Head Groove Thing Tony Macalpine - Stream Dream John Petrucci - Another Day Richie Sambora - I 'd die For You Nuno Bettencourt - Get The Funk Out George Lynch - Mr. Scary Brad Gillis - Survive Vinnie Moore - Thunderball Eric Clapton - While My Guitar Jently Weeps Zakk Wylde - Farm Fiddlin' ........... Цитирай
fLiSk Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Sublime - Santeria (Bradley Nowell) или по - скоро (това много ме кефи щото се връзва със Съблаймската идея) Цитирай
ELVIS Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Estranged- Guns N' Roses.... SLASH is God! Цитирай
Stone Free Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Jane's Addiction - Three Days Слушайте я тая песен, има две невероятни сола. Гледам, че класацията е доста метълски настроена, но въпреки това мисля, че ценителите ше се изкефят. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Солото на "Fermented Offal Discharge". Деветдесетсекундно безумие. На младини адски ме кефеше дабъл-хендът на "Най-щастливият ден". Нищо особено, но някак си ми повлия, мамка му. Цитирай
wessy Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Guns'n'roses - November rain, Don't cry Metallica - Sanitarium, One, Fade to black, To live is to die Dream theater - Another day Pantera - Cemetery gates, This love ...и всичко останало на Даръл Children of bodom - Lake bodom Pink floyd - Wish you were here, Another brinck ... Gun - word up, don't say it's over Queen - Somebody to love (нищо особено ама ... не знам) има и още 342093840923840 сигурно ама не ма изпиша сичко Цитирай
Egon Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Ma Wessy, тука май за сола иде реч, не за песни Цитирай
Mephistopheles Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Rhapsody - Gargoyles Angels Of Darkness... Luca Turilli полудява там Цитирай
BlueZone Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 (Редактирано) 1. Steve Vai - Lotus Feet 2. Jimi Hendrix - Little Wing 3. Pat Metheny - Half-Life Of Absolution 4. Tony MacAlpine - The Champion 5. Guns'N"Roses - November Rain 6. Bozzio Levin Stevens - Spiral 7. Yngwie Malmsteen - Brothers 8. Pantera - Cemetary Gates 9. Mordred - Falling Away 10. Joe Satriani - The Forgotten 11. Steve Vai - Windows To The Soul 12. Queen - Bohemian Rhapsody 13. Queen - Show Must Go On 14. Steel Heart - She's Gone 15. Extreme - Rest In Peace Редактирано Август 8, 2005 от iBobz Цитирай
Katsko Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 (Редактирано) 1.J.Hendrix - All Around The Watchtower 2.Pantera - Cemetary Gates 3.Queen - Show Must Go On 4.Guns - Don't Cry 5.D.Theatre - Another Day Редактирано Август 9, 2005 от Katsko Цитирай
Icarus Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 steve vai - bad horsie. тука гърмят бушони и хвърчат брадви :killyou: :killyou: :killyou: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: 1 Цитирай
Recommended Posts