PRIMO Отговорено Юли 19, 2008 Автор Отговорено Юли 19, 2008 Мерси много момчета, може и до Пловдив да отскоча, един приятел ми препоръча г-н Градинарски, който преди време ми сетъпва старата китара и ми сменя адаптер, чувал съм само добри неща за Диката, евентуално четвъртък може би ще ходя до Пловдив по работа,не знам...ще реша. Точно в момента не мога да преценя,много съм ядосан, но ще я оправя. Дано наистина се оправи лесно и да остане само "белег", което хич не ме притеснява, i just want her back Още веднъж благодаря на всички, ще ви държа в течение. Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 ...а какъв модел точно е китарата?... Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 19, 2008 Автор Отговорено Юли 19, 2008 ...а какъв модел точно е китарата?... RG370 DX BK,EB Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 ...няма да се притесняваш...проучвал съм въпроса с лепенето на гриф заради една китара едно време и се оказа че като се абстрахираме от белега...ако се направи от професионалист връзката на лепеното място е по-здрава отколкото незалепен гриф...няма да се спирам на подробносто защо е така...само ще ти спомена че в 100% от случаите ако грифа се счупи някога пак НИКОГА ама НИКОГА не се чупи на същото място където е лепен...нека лютиерите се изкажат по компетентно...това е което аз знам...освен това като се приглади мястото на слепването професионално като усещане няма да си личи ръба...на всичкото отгоре имало и някакви методи с които да се замаже дори визуалния ефект на белега така че и това да не си личи...обаче братле най-добре не се пробвай сам да я лекуваш китарата...ти си знаеш обаче по-добре дай някой лев отгоре за да стане като хората...иначе може така да я окепазиш че да се наложи цял гриф да подменяш...за лютиери аз лично ти препоръчвам Диката...адски ерудиран човек... ПС: успех с лечението Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 И аз препоръчвам Диката - разгледай му сайта и ще видиш за какво става въпрос Мисля че е много над нивото на другите лютиери Цитирай
fluti Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Ето една статия по темата: http://www.ibanezrules.com/tech/setup/crack_neck.htm Цитирай
preIbanez Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 ...ей пич...слад като го поправиш да не забравиш да постнеш снимки след поправката... Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 30, 2008 Автор Отговорено Юли 30, 2008 Китарката е ремонтирана,като нова е Скоро ще постна снимки. Цитирай
thw Отговорено Юли 30, 2008 Отговорено Юли 30, 2008 И на мен ми е интересно да видя как се е получило Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 31, 2008 Автор Отговорено Юли 31, 2008 С радост ви представям ремонтирания си ибанез RG370, с още по-голяма радост си възвръщам мазолите по пръстите ! Ремонтът ми излезе 70 лева. Радвам се че всичко приключи и се надявам никога повече да не ми се случва, дано и на вас не ви се случва такова нещо - пазете си китарите Айде със здраве Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Екстра е станало. Почти не си личи. Майсторът кой е? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Супер е! Браво на майстора, заслужил си е 70-те лева според мен! Хвала на такъви майстори! Цитирай
PRIMO Отговорено Юли 31, 2008 Автор Отговорено Юли 31, 2008 Градинарски - много е печен и обяснява разни неща като го поразпиташ 9809803 - у тях 0898955472 - GSM Цитирай
Recommended Posts