vlex Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Аз точно за знания търся литература, не съм тръгнал да правя ефекти - нито ми трябва нещо, което нямам, нито ми се трошат пари за неща, които няма да тръгнат, понеже съм некадърник и не съм ги направил като хората Точно това ми трябваше, мерси много Поздрави, Влад Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 VLEX:сайт на силистренските радиолюбители: http://www.kn34pc.com/index_main.html Поддиректории - Периодика, Книги, Схеми, Конструкции. Много яка реклама от 1936 Лампата на Аладин! Цитирай
RichieSambora Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 За да проявя толерантност към адаша и към форума се наемам да направя читава платка, но само ко ми хареса проекта. На този смотан кранк платка няма да направя... От тук нататък сте вие Аз да не съм нахален, но може ли да направиш платка на нещо за класически рок? Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 ^АААА не така..... който иска платка, да поучи и поработи!И да си направи сам.Никчо прояви интерес и усърдие и му бе помогнато на нужното ниво!ПОУЧЕТЕ се, а не наготово! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Нека да имат шанс всички. Който има желание, а не може, ще бъде обслужен качествено и в срок. От проект, през конструкция до завършено изделие. Графичен оригинал за печатна платка? Комплект монтиран на печатна платка? Оживяване/измерване/ремонт? Технически проблем няма, финансов - твърде вероятно. Финикийците се решили именно този проблем. Всеки върши това, в което е най-добър. Искарваш си стотинките по най-подходящ за тебе начин и ги влагаш по собствено желание за нещо което не можеш сам. Какво по-хубаво от това? Не вярвам да бъде отказано на желаещите. Ясно е кои са хората във форума които могат да решат техническите проблеми. Не са много, но са квалитетни (качествени). Както се казва - налазвайте! Цитирай
Recommended Posts