Crimson Публикувано Юли 16, 2008 Публикувано Юли 16, 2008 (Редактирано) Имам проблем с флойда и съм решил да си купя нов. Ходих в xxxx, където ми каза че нямат в наличност. Няква идея къде в София се продават нови? Или варианта е само от thomann и т.н.? Редактирано Юли 16, 2008 от Crimson Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Виж в Малкия ЦУМ. Там видях наскоро. Цитирай
Ava Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Капъша е човека!! Но се чака ако няма налични. Не са боклуци за разлика от тези на по-горните да не ги споменавам че ще ме юрнат да ме гонят из нет пространството!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Eho-o.. Какъв флойд? OFR, Gotoh, лицензни чекии, Edge Pro, Schaller?? Цитирай
Orion Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 ^ A Edge Pro или Schaller къде ги има в БГ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 (Редактирано) Не е в това въпроса на темата. Иначе могат да се поръчат. Поотделно не вярвам да ги продават(и да ги имат в наличност) в никой магазин. Мисля, че по нетя ще може да се поръчат. Редактирано Юли 16, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 ^ A Edge Pro или Schaller къде ги има в БГ? Никъде ги няма в наличност. Този който видях в Малкия ЦУМ беше лицензен. За Gotoh, които са много добри, Капъша ми е казвал, че може да поръча, но ще трябва да се чака. Иначе той предлага и лицензни на Boston, за които пак трябва да се чака. В РФ Schaller няма, въпреки че се водеха дистрибутори на тази много качествена марка, a преди имаха лицензни на Guitar Tech. Original Floyd Rose нито съм виждал, нито съм чувал да се предлага някъде у нас Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 И все пак не разбрахме какъв е конкретния флойд, който трябва да се сменя. Не всички флойдове са взаимнозаменяеми. Цитирай
sevenstring Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Разгледай из E-Bay! Има и "маркови", и лицензни на много добри цени, а и нищо чудно да стане по-бързо, отколкото ако ги запоръваш от тук. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Наскоро избрахме едно лицензно тремоло за един съфорумник. От нета. Харесахме, поръчахме... Не беше от най-евтините и гадните, обаче се оказа, че не е достатъчно добро. В смисъл - ако имаш проблеми с трема, но не искаш да дадеш 100-150 лева и да си останеш с проблемите, се ориентирай към някое истинско. Цитирай
Crimson Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 (Редактирано) Ами флойда е Floyd Rose® Licensed Jackson® Low Profile - фабричният за Jackson RR3 Rhoads. Както се изрази Евтим лиценз чекии Говорих, с Edgecrusher и той каза че трябва да е същия ако искам да го сменя. Някой ако има некво друго мнение по въпроса - моля да сподели!! @Baby Thomas - какво точно е станало, след като сте го купили? Пак е разстройвал? Кое определя спoред теб качеството - цената, името...? And who the f*ck is Капъша, guys? Редактирано Юли 17, 2008 от Crimson Цитирай
Ava Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Пак ти казвам пич земи си Бостън от Капъша .. Само преди да го сложиш набиваш зраУ грес на ножовете и ръчкаш после само от четвърта на пета Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Добре де, като съветваш, сигурен ли си, че ще стане в гнездото на джаксънския флойд? Цитирай
fluti Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Най-добре вземаш едно шублерче, едно листче и моливче - правиш си една скица, мериш на сегашния флойд разстоянието м/у стъдовете, ширината и дължината на широката част, дължината и ширината на тясната част, размерите на гнездото в китарата - за да знаеш с какъв толеранс разполагаш, записваш на листчето и после с листчето и шублерчето - по магазините. Другият вариант - сваляш флойда и с него по магазините. Цитирай
Recommended Posts