Evtim Djerekarov Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Китарата изглежда чук! Дай семпли да я чуем малко . Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Страхотна кукла!!!! Нямам думи!!! Дай малко семпли Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Страхотна китара...Фингърборда е просто култ...Браво! Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 1, 2009 Автор Отговорено Март 1, 2009 Скоро ще има и семпли но сега няма време за запис понеже съм зает с направата на другата. Пък и с тия направии не съм свирил от най-малко 2м и съм загубил тренинг, и преди да запиша някой друг семпъл трябва да поразчупя малко пръстите за да не се излагам Та вчера пръснах още 2-3 ръце лак и днес след водното се получи ето това Утре продължавам водно и отстрани че днес ръце не ми останаха днес карах с 1200 накрая ще завърша с 2000 и после яко полиране Очаквайте продължение... Цитирай
ultramega Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 Голямо браво за труда и майсторлъка, но последното ми прилича на стара мебел, правена по време на комунизма, макар че тогава едва ли е било зебраното на мода(ако изобщо може да се говори за мода по онези времена) А отпред е с шарки вертикално , а отзад хоризонтало.... Цитирай
dandilov Отговорено Март 1, 2009 Отговорено Март 1, 2009 (Редактирано) Скоро ще има и семпли но сега няма време за запис понеже съм зает с направата на другата.Пък и с тия направии не съм свирил от най-малко 2м и съм загубил тренинг, и преди да запиша някой друг семпъл трябва да поразчупя малко пръстите за да не се излагам Та вчера пръснах още 2-3 ръце лак и днес след водното се получи ето това Утре продължавам водно и отстрани че днес ръце не ми останаха днес карах с 1200 накрая ще завърша с 2000 и после яко полиране Очаквайте продължение... Става, става! Между другото, за разчупване на пръстите ползвай и чука от време на време като правиш китарката ( съвет от собствен опит ) ...май, май помага малко... Редактирано Март 1, 2009 от dandilov Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 2, 2009 Автор Отговорено Март 2, 2009 Голямо браво за труда и майсторлъка, но последното ми прилича на стара мебел, правена по време на комунизма, макар че тогава едва ли е било зебраното на мода(ако изобщо може да се говори за мода по онези времена) А отпред е с шарки вертикално , а отзад хоризонтало.... когато лепнах фурнира първоначалният ми замисъл бе да я потъмня доста повече.Почти както си беше преди ремонта но след нанасянето на 1-2ръце оцветен лак взе че ми хареса и реших да не я барам. А м/у другото в действителност изглежда много по добре от колкото на снимките и въпреки че шарките са вертикални и хоризонтални мен ме кефи ще видим накрая кво ще излезе. Може и за печката да отиде Цитирай
ultramega Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 EEEE не. В никакъв случай не исках да кажа че е за печката Сега видях на предната страница как е изглеждала без лак само с фурнира и доста повече ми хареса. Самия лак с оцветителя, който си ползвал, придава червеникъв отенък. Така е започнала пак леко да наподобява първоначалния си облик , само че с изразена шарка. Все пак, всичко е въпрос на вкус в случая. Аз само си казвам моето мнение ... Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 2, 2009 Отговорено Март 2, 2009 (Редактирано) Голямо браво за труда и майсторлъка, но последното ми прилича на стара мебел, правена по време на комунизма, макар че тогава едва ли е било зебраното на мода(ако изобщо може да се говори за мода по онези времена) А отпред е с шарки вертикално , а отзад хоризонтало....Агоп,и Гибсън 2008 прилича на мебел,но звучи деа..ПО темата -много дебел слой лак се е излял,но това е лично мнение.. Редактирано Март 2, 2009 от Hillbilly Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 3, 2009 Автор Отговорено Март 3, 2009 ^Лака трябва да е дебел според мен.А не тънко нанесен като на повечето бюджетни китари. Цитирай
ultramega Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 (Редактирано) ^^Ами точно... те соц мебелите бяха с много дебел слой лак по вратите. Не се сещам за кой Гибсън говориш, виждал съм един два, ама нищо общо с мебели нямаха pioneer 306c по скоро е обратното. Редактирано Март 3, 2009 от ultramega Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 3, 2009 Автор Отговорено Март 3, 2009 ^ Не говоря за гибсън. Говоря за бюджетни скуаяри и т.н. Да ти кажа мен ме кефи с повече лак и дали на някой му изглежда като соц мебел или не си е негово виждане. Дали ако някой от известните лютиери беше постнал някоя от китарите си щеше да отнесе такава забележка Цитирай
Recommended Posts