pioneer 306c Отговорено Март 30, 2009 Автор Share Отговорено Март 30, 2009 Как фрезоваш каналите за тръс рода? Имаш водач/шаблон за обер фреза или имаш стационарна фреза и движиш по водач заготовката? Яки са станали. Мен ме притеснява малко шарения, но пък експериментите затова са експерименти Поздрави, Влад И аз имах притеснения за "шарения" но трябва да кажа, че правих опити за измятане и усукване с другия който е от клен(явор) .Та доста по добре се представя от кленовия . Заготовката се движи по водач за вкопаване на канала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Април 1, 2009 Автор Share Отговорено Април 1, 2009 (Редактирано) Да ъп-на темата малко че заспа Оформих главата на грифа грубо и лепнах фретборда на кленовия гриф Ще слагам фурнир на главата на грифа като този който сложих на експлоръра ето малко снимчици Редактирано Април 1, 2009 от pioneer 306c Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Април 2, 2009 Share Отговорено Април 2, 2009 ВЕЛИКОЛЕПНА!!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 По мое лично мнение ако главата беше с остра човка тип чарвъл или джаксън щеше да е много по-мьетълско Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Додо Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Фен съм ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Април 3, 2009 Автор Share Отговорено Април 3, 2009 По мое лично мнение ако главата беше с остра човка тип чарвъл или джаксън щеше да е много по-мьетълско Поздрави, Влад може но и тази глава отива на екслпорър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 3, 2009 Share Отговорено Април 3, 2009 Ааа, аз не бях разбрал, че точно тоя гриф заминава за експлоръра - катот е гледам ги правиш в индустриални количества тия грифове и не мога да ти хвана дирята кой за къде отива Щом е за експлоръра тогава, да, тая май е по-подходяща Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Април 3, 2009 Автор Share Отговорено Април 3, 2009 ^Имам известно количество матрял и най-вече че ме сърбят ръцете. Като завърша експлоръра ще правя още един който ще бъде или с флойд или с фиксиран бридж но нектру конструкция. Все още се двуумя . Може и за дясна ръка да го направя. Първо този да си намери нов собственик пък после ще му мисля Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Април 4, 2009 Автор Share Отговорено Април 4, 2009 Епизод 2357 от сериала "Грифове на килограм" Нарязах днес каналите за прагчетата и лепнах фурнирче на главата на грифа Ето пикс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 4, 2009 Share Отговорено Април 4, 2009 Така фурнирът крещи, че е фурнир. Ако беше го сложил на 90 градуса можеше да мине за реална дървесина (от която е направен ужким грифа) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Април 4, 2009 Автор Share Отговорено Април 4, 2009 Е нали на тялото фурнира е залепен така ся ако на грифа го завъртя на 90гр. няма да си отиват На другото тяло и риф може и надлъжно да го залепя.Ще видим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Април 4, 2009 Share Отговорено Април 4, 2009 (Редактирано) ^Идеята е да е в една посока с фурнира на лицевата страна на тялото Така или иначе грифът, ако няма да е плътно боядисан освен там, пак ще си личи, че не е от това дърво. Едит: Малко се отплеснах с дописването и pioneer 306c ме е изпреварил... Редактирано Април 4, 2009 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Април 4, 2009 Автор Share Отговорено Април 4, 2009 ^Няма ищо случва се та ако не сте ме разбрали в предния пост SomeoneElse го обясни точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Април 4, 2009 Share Отговорено Април 4, 2009 пЪрдон ище раз. Нещо не внимавам в час Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Април 5, 2009 Share Отговорено Април 5, 2009 Ще си поволя малък съвет - като решиш кой гриф ще слагаш на експлорера, НЕ го прави твърде тънък. Напоследък се убедих, че освен ако грифа не е от някаква извънредно твърда и подбирана дървесина, глухите тонове са налице. Затова, ако го направиш малко по-дебелшък, няма да съжаляваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts