metalhammer Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 докато на Ibanez можеш да удариш и нещо друго (джаз/блус). Сигурно може но едва ли точно на този модел .... Досега не съм видял блусар или джазмен с такъв ебанец. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 (Редактирано) @kitarista97: Има разлика в ценовия клас на китарите. Тъй като не всеки има време да провери цените се получава леко подвеждане в посока че едва ли не едната марка е по-добра от другата. Затова теми като твоята трябва да се трият, а за пускане на такива теми трябва да се дава 20% WARN. Преди да се пише се проверява и се мисли. @Am-I-Evil: Къде тръгна да философстваш на тема технологии, качество и удобство в тема като тая, коато сравнява 2 китари в различен ценови клас? От къде направи заключението, че ПО ПРИНЦИП Ibanez са с по-дебели грифове от Джаксън? Колко скъпи ибанеца и джаксъна пипа до сега през живота си? Сигурен ли си, че няма модели на ибанец, които съвсем да си стават за тежка музика??? @Iv4ata_GuItaR Какъв свестен отговор да дадем в тема, в която се сравняват две китари от очевидно различен клас?!? Как няма да е по-добър тоя джаксън, като струва 3 пъти повече? И ти май така си пишеш коментари без много да проверяваш преди това. Редактирано Юли 16, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
shtur4o Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Еееееееее....естествено! Напълно подкрепям Евтим и мисля, че е крайно време да се затвори темата. Автора предполагам просто така си пита по принцип, защото ако тръгне да си купува китара ще види че Джаксъна е 3 пъти по-скъп! Мисля, че няма какво да се разсъждава! Едната е от Про Сериите на фирмата, а другата - ниво начинаещи. ( кон и кокошка) Цитирай
Death Crusher Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 Не разбирам защо нито един до сега не даде един свестен отговор на колегата. Според мен Jackson- а е по добър защото е с Seymour Duncan адаптери, но на мен лично такава китара не ми е удобна изобщо, на Ибанеца съм свирил и бих казал че не е нищо особено. Еееееееееееееееееее!!!!!!!Наистина ли ?Аз незнаех .Откога джаксъна е по-добър от ибанеца ?????!!!!????? Съдя по думите ти,че явно си голям спец .Помисли малко преди да сравняваш джаксън с ибанец Цитирай
Recommended Posts