Jump to content
Българският форум за музиканти

Squier и Humbucker


Rezachka

Recommended Posts

Внимателно се поослушай за китарите с марка Richwood. Аз лично съм ги дегустирал (стратоподобните) и мога да ти дам гаранция, че за 390 лева по-добър вариант няма да намериш що се отнася до добър тон. Няма да ти мине и през ум да сменяш адаптери поне годена-две. За съжаление са само в София, ако това е реален проблем де.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ибанец ГРГ270 не е никак лоша като за тоя ценови клас, грифа е удобен, адаптерите стават, флойда също. Аз лично бих се насочил към нея или към нещо на старо, разгледай обявите отвреме на време изпадат доста яки неша на ниски цени.

Иначе има една марка 'Cort', в динакорд се продават. Те са на доста ниски цени, но при тях нещата са малко противоречиви. Аз ходих да пробвам един модел тъй като си го бях харесал, махагонено тяло, ЕМГ адаптери, флойд.. като параметри чудна но като я хванах бях учуден колко дебел е грифа и колко трудно се свири на нея. От други хора пробвали други модели пък чувам че били с тънки и удобни грифове..тъй че явно е до модел, та можеш да се разходиш и да тестваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така не ми се отваря нова тема значи имам една китайска китара от метро за 200 кинта с усилвател ... та сам решил са да си купа EMG KH-21 (два активни 81-ци с пикгард и сичко окабелено) та се чуда дали е добра инвестиция това 310 кинта е целата гъзариика (това смятм после да го прехвърля на един джаксън на който съм хвърлил око)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E, щом ще го прехвърляш...помисли дали не е по-добре да си вземеш направо Jackson от MG сериите с активни адаптери. Има разни лизингови схеми и такива работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За джакъсна се чуда между 2 модела по скоро те моделите на тялото са 1 ама разликата е единствено в цената, чуда се дали да мина тънко с JS30RR или PRO версията да зема която е 1300 ама то е с някви сеймор дънкан адаптери който доколкот знам са добри и са активни е това е модала http://www.jacksonguitars.com/products/sea...rtno=2803060803 пък и какъв е смисала от МГ серия като те са с 81/85 сет просто така се обезмисля копуването на 81/81 от моя страна пък и ако си зема гс30рр ще мина по тънко вярно звукът няма да е перфектен се пак е нисък клас китара но пък ще мина с по малко пари и без тва нямам много

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...но като я хванах бях учуден колко дебел е грифа и колко трудно се свири на нея. От други хора пробвали други модели пък чувам че били с тънки и удобни грифове...

Може проблема да е от тестващите. Моят гриф е дебеличък и каквото да пипна после все ми е супер тънко и удобно. :)

 

...та сам решил са да си купа EMG KH-21...

На една средно скъпа и хубава китара дървенията е 800 лева, а пикапите - по 100 лева всеки (примерно). Разумно ли е да купиш 2 пикапа за 300 лева и да ги забодеш на съмнителна дървения за 100 лева? :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми разумно е защото сега си сметнах парите който ще дойдат и ще ги забия после на ПРО версията на джаксън само дет оназ е с сеймор дънкан адаптори и сметам да и ръгна емг-та

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.