metalhammer Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Ако четете добре постовете човека свири с :V-TONE GMX110 Кубето си има вграден санс амп има си и дигитални ефекти в него. Моя съвет ман е да си свириш засега с кубето и да събереш парички за нещо лампово по натам ..... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Мда, пост #5 съм го пропуснал, срамота... Моя Човек, с когото свирим има такова и каквото да хакнеш в него - все пръдня излиза. Послушай Дими и не си купувай нищо, защото няма да има файда. По-натам по-яко комбо, т'ва е! Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 колегите донякъде са прави - с това кубенце няма как да изкараш кой знае какъв звук. Ако нямаш кой знае колко кинти, или не си сигурен че, ще се занимаваш с тази идея след 5 месеца примерно си земи процесор, щото имат амп симулации и става директно да го боднеш в пулта.. иначе като гледам работата пак отива на "купи си амп и китара за по 2000 лв.." да..ама не винаги тва е решението, щото има китаристи дето и 1 милин камък да им дадеш, пак ще изкарат саунд...и други дето и с меса пак ше са зле въртене му е майката а за метал зон-а не съм особено съгласен... свирил съм неведнъж на сцена с него - и то на някакви фест-чета и винаги съм имал корава резачка. да не говорим колко банди (и БГ ) са си записвали албумите с металзон... и звучат доста добре не е важно като си у вас как ше ти звучи китарата като си дрънкаш сам, а как ще е като свирите всички заедно в повечето случаи "изпъдяния" и "смотан" дист звучи много по-яко от "напомпания" Цитирай
cradle of fear Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 ами до края на лятото септември ще се опитам да събера пари за ново кубе но по мои изчесления едва ли ще събера повече от 500-600. ПС:сега в момента съм в карлово (само за месец надявам се) Цитирай
cradle of fear Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 голям фен съм на амповете на MESA поне това което съм чувал от семпли и някои групи които свирят с тоз амп. ако някой може да ми каже за последно и да спра да досаждам каде мога да ги намеря и на каква цена. много благодаря на всички които отговорихте на темата Цитирай
sasog Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Посъветвай се с Тhomann.de по този въпрос Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 ...а за метал зон-а не съм особено съгласен... свирил съм неведнъж на сцена с него - и то на някакви фест-чета и винаги съм имал корава резачка... Еми някои хора просто обичат шитовски тон и това е... Цитирай
TONY Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Бейби Томас, разбрахме всички , че не харесваш Метъл зон вече от две или три години насам. Имам записи на Кейт Мур от Guitarist английско списание със СД, в което пича прави демонстрация на Метъл зона. Проблема е, че диска е с РАМП директория и не ми тръгва на компа ( тоест ръгва само рампа, но не и аудиото) - има и вариант, да го пусна по някакъв начин от СД плейър и да го запиша на компа, за да го пусна в нета. (но не ми се занимава заради главоболията - ако Евтим помогне, ще е добре да се чуе, за какво иде реч) Така ще ти натрие носа, че ще спреш да пише тия глупости за метъл зоната веднъж завинаги. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 (Редактирано) а за метал зон-а не съм особено съгласен... свирил съм неведнъж на сцена с него - и то на някакви фест-чета и винаги съм имал корава резачка. Братле човека има кубе с вграден санс амп - дето си има вградени симулации аналогови - и си звучи перфектно. Какво го вкарвате е некви филми да си купува металзон. Браточка свири си с ампа - добър си е - ако не те кефи саунда от самото кубето - вкарваш преампа в централното и пак ще звучиш. Мисля напълно достатъчен риг имаш в момента.Не разбирам какъв е проблема.Съвсемо спокойно си се вадят метал кор бленди ! Редактирано Юли 14, 2008 от metalhammer Цитирай
cradle of fear Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 по наложили се причини си взех метал зона и да ви кажа след някои коментари бях учуден или даже изумен но метал зона хич не е гаден малко по мръсен звук от металкора вади но пак е здрав и ми хареса а скоро имам и рожден ден и ще очаквам и някое кик ас кубе от наще :Д . Цитирай
Recommended Posts