interman Публикувано Юли 4, 2008 Публикувано Юли 4, 2008 Някой да знае къде (в БГ) мога да си намеря такова дръвце и на каква цена горе-долу? Цитирай
sasog Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Да ти кажа, на твое място не бих хранил големи надежди за намирането на тая китара у нас.В musicstore.de , rockshop.de , thomann.de я няма Цитирай
Fenix Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Хем епифон, хем Слаш сигначър... това ще да е като ЛТД моделите на Хамет... по-добре си вземи друга, тия нямат нищо общо със сигначърите... Цитирай
sasog Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Хем епифон, хем Слаш сигначър... това ще да е като ЛТД моделите на Хамет... по-добре си вземи друга, тия нямат нищо общо със сигначърите... Има нещо вярно тук.Туй че името на Слаш се мъдри при името на китарата далеч не означава, че той самия свири с такава китара. Цитирай
Fenix Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 особено съм сългасен с мнението на колегата пред мен, особено като се има предвид, че на аватарите ни пича е дори със същата китара!!! Цитирай
interman Отговорено Юли 5, 2008 Автор Отговорено Юли 5, 2008 Хм незнам четох разни ревюта и добри думи се казаха за китарата. Особено ме кефи финиша за звука незнам как е. А къде тогава мога да намерия други китари на Epiphone? Цитирай
Bob Rock Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Здравей, един съфорумец има такава ... някъде из раздел *Фукня* виж. Споделяше,че е доста доволен от нея - изработка, финиш ,оригинални алнико про2 адаптри. Но това си е индувидуално за всеки. Доскоро я имаши у немско. Успех. Цитирай
ivp Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Някой да знае къде (в БГ) мога да си намеря такова дръвце и на каква цена горе-долу? В БГ, очевидно, няма да стане, но ето тук я има - ако си наистина много сериозен мераклия за този модел, организирай си един евтин полет до Виена /има-няма 1 час и 20 минути / и си готов Цитирай
interman Отговорено Юли 5, 2008 Автор Отговорено Юли 5, 2008 Незнам защо си мислих, че е по евтина. Това си излиза 1500лв тъй че за сега си остава мираж. Все пак твърдо съм решил да си взема Лес Пол, ама ако има за по-евтино няма да е зле (и ако е от БГ). Цитирай
ivp Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 (Редактирано) Мда, конкретният модел си е парА. Въпросният магазин Кlangfarbe е с най-ниските цени тук, в Австрия. Аналог на Thomann Редактирано Юли 5, 2008 от ivp Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 (Редактирано) търси си някое японско копие от 70-80те - намират се по 6-7-800 и са предполагам по-добра изработка от епифоните Редактирано Юли 6, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts