salt Публикувано Юли 3, 2008 Публикувано Юли 3, 2008 (Редактирано) Някой случайно да знае някакъв плъгин, подобен на Hypersonic , или банка от семпли за Halion, който да има най- необходимите друм сетове, падове, пиана и изобщо всичко което трябва за изготвянето на един аранжимент, че с този хиперсоник се изъчих вече.Много найлонови звуци .Особено падовете и барабаните хич не ме удоволетворяват.Главно ми трябват барабани, падове и бас , които да са с по - добро качество от тези на хиперсоник.Моля ви , перопръчайте ми нещо друго.Става дума за подобен плъгин,койот да съчетвава много инструменти , не само един. Редактирано Юли 3, 2008 от salt Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Има един с 4 инструмента - китара, бас, дръмс, пиано: Цитирай
salt Отговорено Юли 3, 2008 Автор Отговорено Юли 3, 2008 Благодаря.Хм.Ама и това го имам.За барабани се сетих за Battery 3,ама нещо не ми тръгва.Някой да знае що така.Възможно ли е Guitar Rig- a да му пречи или някакви негови лицениз и т.н.? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Е ти искаше няколко инструмента в едно. Инак само за дръмс EZdrummer, Addictive и по-големите вече... Цитирай
presly Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 (Редактирано) Mach5, Garritan Pocket orchestra, много са. Но ако очакваш ей-така да добиеш качествен звук - на грешен път си. Не става с едно натискане на копче. Сори. Life is brutal. Успех! Редактирано Юли 6, 2008 от presly Цитирай
SundownWarrior Of Nightwis Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 Свестни барабани? Аз се сещам за едни ама не знам дали ги има като Stand Alone. Става въпрос за FPC на FL studio. Вършат прекрасна работа. Имат и дъплнителни Free Kits (всички са безплатни) Найстина огромно разнообразие от барабани. Цитирай
SundownWarrior Of Nightwis Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 (Редактирано) Извинете за това че правя добъл пост, но сам кьорав и не видях каде е копчето за едит на предния (ми то нямаше де ). Сега прочетох, че имаш нужда и от падове, пиана и всякакви други неща освен барабани. Пробвай Toxic Biohazard или PoiZone на Image-Line (за съжаление са платени, но имат достатъчно падове) като друг (макар мисля, че е пак платен вариант и значително по-ограничен) е Sytrus идващ със FL studio (отново Image-Line), който можеш да ползваш като VST където си поискаш. Редактирано Юли 8, 2008 от SundownWarrior Of Nightwis Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 [offtopic] Можеш да едитваш мнението си само до 15-тата минута след пускането му. Особеност на форума. [/offtopic] Цитирай
APO78 Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 REFX NEXUS има и 8 експанжъна към него .Според мен е по добър от hypersonic. Expansions: 1.Nexus Bigtone Signature; 2.Nexus Guitars; 3.Nexus Peter Siedlaczeks Total Piano; 4.Nexus Dance Orchestra; 5.Nexus Dance Vol.1; 6.Nexus House Vol.1; 7.Nexus Perpetual Motion; 8.Nexus Minimal House; Цитирай
satanas Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Dimension pro съдържа всичко необходимо. Цитирай
APO78 Отговорено Юли 18, 2008 Отговорено Юли 18, 2008 Dimension pro съдържа всичко необходимо. satanas страхотен синт не бях го чувал -семплите са впечатляващи. Цитирай
Recommended Posts