Vlado_Abroad Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/universework.mp3я кой иска да каже по нещо за звука? Къде криви или не !? а и харесва ли ви музичката? Митак, екстра е звука на китарата и въобще на цялата продукция.Относно звука на китарата,просто си личи презънс-а на истински амп-мен лично много ме накефи,много близко като тонални харектеристики до Fire Garden албума.Музиката е яка също!Ако зи взимаш още микрофони в бъдеще,вземи един Сенхайзер е906 и озвучи единия говорител с него,а другия с SM57-цата,само внимавай с обръщане на фазите. Владо Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Ей чак вчера си свалих таз пърчотия....баса наистина е заспал така идеален е..звука на китарата кефи...преди ти беше по-чист ...но така ме кефи повече щот е по-суров...звучи по-гъзарски :guitar: Цитирай
niki123bg Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Въпрос на вкус Митак, вчера си взех едно кондензаторно микрофонче на Studioprojects (B1). Дават го за 190 кинта - направо пари. В момента го има в Динакорд и при Джани (www.visiarts.com). Аз нямам как да го пробвам да записвам амп, но synchu ще си вземе днес едно такова и се надявам да ни постне някое записче на амп с него. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Въпрос на вкус Митак, вчера си взех едно кондензаторно микрофонче на Studioprojects (B1). Дават го за 190 кинта - направо пари. В момента го има в Динакорд и при Джани (www.visiarts.com). Аз нямам как да го пробвам да записвам амп, но synchu ще си вземе днес едно такова и се надявам да ни постне някое записче на амп с него. супер! знам ги... ще се радвам да чуя! ама да ги смеси с см57 или друг динамичен Цитирай
niki123bg Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Въпрос на вкус Митак, вчера си взех едно кондензаторно микрофонче на Studioprojects (B1). Дават го за 190 кинта - направо пари. В момента го има в Динакорд и при Джани (www.visiarts.com). Аз нямам как да го пробвам да записвам амп, но synchu ще си вземе днес едно такова и се надявам да ни постне някое записче на амп с него. супер! знам ги... ще се радвам да чуя! ама да ги смеси с см57 или друг динамичен Еми ще трябва да го помолим Цитирай
Black Bird Отговорено Август 4, 2005 Автор Отговорено Август 4, 2005 Въпрос на вкус Митак, вчера си взех едно кондензаторно микрофонче на Studioprojects (B1). Дават го за 190 кинта - направо пари. В момента го има в Динакорд и при Джани (www.visiarts.com). Аз нямам как да го пробвам да записвам амп, но synchu ще си вземе днес едно такова и се надявам да ни постне някое записче на амп с него. супер! знам ги... ще се радвам да чуя! ама да ги смеси с см57 или друг динамичен Еми ще трябва да го помолим да Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Якичко е, даааа. Не че мен чакате да ви кажа де. Смейте се ако щете, ама за секунда ми напомни ...And Justice for All саунда съвсем мъничко в началото. Ама то и без тва тука официално некои хора в лицето на Фрактур-а твърдят че нямам уши, така чееее... Саунда на ампа опр. си личи де. Ама като цяло панорамата и смесването са май по-различни от записите със симулациите на АМТ, така че не мога да сравнявам. Имхо, тва е на 6 и амп-ът рокс. Цитирай
fracture Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Гнустни инсинуации - никога не съм твърдял не само за тебе, ами и за когото и да е било, че нямал уши. Цитирай
synchu Отговорено Август 5, 2005 Отговорено Август 5, 2005 Въпрос на вкус Митак, вчера си взех едно кондензаторно микрофонче на Studioprojects (B1). Дават го за 190 кинта - направо пари. В момента го има в Динакорд и при Джани (www.visiarts.com). Аз нямам как да го пробвам да записвам амп, но synchu ще си вземе днес едно такова и се надявам да ни постне някое записче на амп с него. супер! знам ги... ще се радвам да чуя! ама да ги смеси с см57 или друг динамичен Еми ще трябва да го помолим да Зъ вас винаги... Само оше една стойка да намеря и да завърша некои ремонтни дейности и ще го направя - сега засега само някои тестове на кондензатора като такъв имам. Цитирай
Recommended Posts