Vlado_Abroad Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 А на мен ми е много интересно моя флойд къв се води (аз съм с Squier Showmaster...) Лицензен Флойд е твоя ! Владо Цитирай
Black Bird Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Налбантов, като гледам твоето RG450 по снимки не ми изглежда с LO TRS! Сменял ли си го? едит: Мерси за съвета! Къде се намира Шалер в БГ? едит2: Щурме кой е тоя майстор ве? Хаха, това сам не мисля да го правя! братко моето рг е от време оно на 14 години е и с оргинал ЕДЖ - който е предпочитан и до ден днешен от некой хора Цитирай
Sieger Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 За да не правя нова тема искам да питам от де мога да си взема ръчка за Lo TRS флойд? Цитирай
rummy2002 Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 За да не правя нова тема искам да питам от де мога да си взема ръчка за Lo TRS флойд? ами аз имам RG 770LTD DX и то е с LO PRO EDGE.Повярвай ми приятелче това е най доброто тремоло което някога е измисляно.Свирил съм на всякакви,просто няма по добро.В пловдив има кой да ти го сложи>Имаме едно момче,Диката му викат,сташни работи прави Цитирай
Sieger Отговорено Септември 28, 2005 Автор Отговорено Септември 28, 2005 А има ли някой идея колко излиза вноса на Ло Про или Едж Про от чужбина? И дали монтажа е труден и тн. щото знам че не са пригодени тези флойдове за Ло ТРС слот? И последен въпрос ще се прецака ли звученето на китарата ако се прибегне до разширяване на дупката? Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 А има ли някой идея колко излиза вноса на Ло Про или Едж Про от чужбина?И дали монтажа е труден и тн. щото знам че не са пригодени тези флойдове за Ло ТРС слот? И последен въпрос ще се прецака ли звученето на китарата ако се прибегне до разширяване на дупката? Не питай ,луди пари са...поне тук(в Лондон) са по над 200 паунда за оригинален. Я някой да ми припомни къде се говореше преди във форума за блокиране на Флойд.Аз имам само една китара с такова чудо и искам да го затъкна...аман от него! Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Кой питаше за чаркове? <<ТУК>> има разни... Цитирай
vurbito Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Човек сложи си kahler и нямай проблеми Цитирай
Fenix Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 ^ човече, темата е на 3 години... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Освен това, и това, че kahler-а няма проблеми не е вярно. Има, просто са други.... Цитирай
vlex Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 Да не говорим и че kahler тремоло системи изискват други гнезда и ще трябва да се лепи, пълни, рендосва, фрезова бла-бла-бла... Ако пък самосе сложат подпорни трупчета (демек баш по български) ще има достатъчно кухина да се нарече гордо полуакустичен ибанец - надали се вижда подобно нещо всеки ден. А това, че калер тремола не съм виждал внос в бг и вероятно става само с поръчка от USA или с човек да ти донесе няма да го споменавам P.S. Верно що отваряте теми на по 1092873012983 години? Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts