Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Налбантов, като гледам твоето RG450 по снимки не ми изглежда с LO TRS! Сменял ли си го?

едит: Мерси за съвета! Къде се намира Шалер в БГ?

едит2: Щурме кой е тоя майстор ве? :D Хаха, това сам не мисля да го правя! :metalist:

братко моето рг

е от време оно на 14 години е и с оргинал ЕДЖ - който е предпочитан и до

ден днешен от некой хора :metalist::metalist:

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
Отговорено
За да не правя нова тема искам да питам от де мога да си взема ръчка за Lo TRS флойд?

ами аз имам RG 770LTD DX и то е с LO PRO EDGE.Повярвай ми приятелче това е най доброто тремоло което някога е измисляно.Свирил съм на всякакви,просто няма по добро.В пловдив има кой да ти го сложи>Имаме едно момче,Диката му викат,сташни работи прави

Отговорено

А има ли някой идея колко излиза вноса на Ло Про или Едж Про от чужбина?

И дали монтажа е труден и тн. щото знам че не са пригодени тези флойдове за Ло ТРС слот? И последен въпрос ще се прецака ли звученето на китарата ако се прибегне до разширяване на дупката?

Отговорено
А има ли някой идея колко излиза вноса на Ло Про или Едж Про от чужбина?

И дали монтажа е труден и тн. щото знам че не са пригодени тези флойдове за Ло ТРС слот? И последен въпрос ще се прецака ли звученето на китарата ако се прибегне до разширяване на дупката?

Не питай ,луди пари са...поне тук(в Лондон) са по над 200 паунда за оригинален.

Я някой да ми припомни къде се говореше преди във форума за блокиране на Флойд.Аз имам само една китара с такова чудо и искам да го затъкна...аман от него! :godbless:

• 2 years later...
Отговорено

Да не говорим и че kahler тремоло системи изискват други гнезда и ще трябва да се лепи, пълни, рендосва, фрезова бла-бла-бла... Ако пък самосе сложат подпорни трупчета (демек баш по български) ще има достатъчно кухина да се нарече гордо полуакустичен ибанец - надали се вижда подобно нещо всеки ден. А това, че калер тремола не съм виждал внос в бг и вероятно става само с поръчка от USA или с човек да ти донесе няма да го споменавам :)

P.S. Верно що отваряте теми на по 1092873012983 години?

Поздрави,

Влад