Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем моля хелп


Mzorg14

Recommended Posts

Привет на всички . та проблема ми е следния .. след 2 седмици чакане наще да ми дадат пари за кабел за кубето ми дадоха и се прибрах мн надъхан да свиря обаче... 1. вклиучвам кубето и като цъкам на Он/Оф и ме бие тока 2. пипнах моно жака и ме би ток ( то тва се очакваше :hooray: ) 3. дръпнах просто еи така някоя струна да видя ко ще стане и пак ме би тока ... настиснах да усиля бас или требъл и пак ме би ток. зех да се опасявам . усилих волиум на китарата и никакав ефект ( се едно не е вклиучена).. та китарата нищо и няма самнява ме кубето .. Лариос 20 е ;) маи сам се преебал да давам 70 лева за него дето ме бие тока и нищо не прави .. ако е така само дето си развалих деня ;) та моля пишете нещо.. според мен не е голям проблем да сабера още 70-80 лева и да си зема нещо по евтино НОВО ама...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Съветвам те да не се биеш с тока щото няма да излезеш победител :hooray:

 

Намери от някъде фазомер, включи кубето в друг контакт ( най-добре в друга стая ) и измери има ли ток. Ако има - дай кубето на ремонт. Ако няма - кажи на вашите да оправят контакта дето удря ток за да не стане някой сакатлък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На РЕМОНТ !!!!!!!!! не би трябвало да те бие ток - дори и при не занулен контакт --- около 10-15лв ще ти излезе ремонта/мисля/ :hooray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.