Mzorg14 Публикувано Юни 26, 2008 Публикувано Юни 26, 2008 Привет на всички . та проблема ми е следния .. след 2 седмици чакане наще да ми дадат пари за кабел за кубето ми дадоха и се прибрах мн надъхан да свиря обаче... 1. вклиучвам кубето и като цъкам на Он/Оф и ме бие тока 2. пипнах моно жака и ме би ток ( то тва се очакваше ) 3. дръпнах просто еи така някоя струна да видя ко ще стане и пак ме би тока ... настиснах да усиля бас или требъл и пак ме би ток. зех да се опасявам . усилих волиум на китарата и никакав ефект ( се едно не е вклиучена).. та китарата нищо и няма самнява ме кубето .. Лариос 20 е маи сам се преебал да давам 70 лева за него дето ме бие тока и нищо не прави .. ако е така само дето си развалих деня та моля пишете нещо.. според мен не е голям проблем да сабера още 70-80 лева и да си зема нещо по евтино НОВО ама... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 сигурно не ти е занулен контакта(само не ме питай какво е тва ) включи го в занулен Цитирай
musicman Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 ^^ Съветвам те да не се биеш с тока щото няма да излезеш победител Намери от някъде фазомер, включи кубето в друг контакт ( най-добре в друга стая ) и измери има ли ток. Ако има - дай кубето на ремонт. Ако няма - кажи на вашите да оправят контакта дето удря ток за да не стане някой сакатлък. Цитирай
oldman Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 На РЕМОНТ !!!!!!!!! не би трябвало да те бие ток - дори и при не занулен контакт --- около 10-15лв ще ти излезе ремонта/мисля/ Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 Като те бие тока не свириш ли по-бързо? Другите ти казаха... Според мен най-вероятно ти е зафазен контакта. Цитирай
Recommended Posts