Чаената Ян Публикувано Юни 25, 2008 Публикувано Юни 25, 2008 Дайте мнение. Така и не можах да взема микрофон от едно мило момиче, което ми предложи. Но ще го направя съвсем скоро. Цитирай
Mandalay Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Звучи приятно. Настроението с което пееш отговаря на това на песента, според мен. Готино е, лекичко. Имаш проблем обаче с 2 неща на първо слушане. Леко понижаваш и фразирането ти е малко проблемно. Не навсякъде, но на места не си довършваш фразите. Цитирай
Чаената Ян Отговорено Юни 26, 2008 Автор Отговорено Юни 26, 2008 Лошото е, че слушайки почти не хващам пониженията. Това вече си е проблем. Улавям нещо, но дали не е от лоша позиция Иначе ок, мерси за критиката, ма тя е полезна и именно нея търся. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 Респект към всеки който се осмели да пее неща на Норчето! Аз нали съм глуховат и си му свучи ОК. Цитирай
Грация Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 Страхотна си! Ако си разучавала песента без педагог, значи си се справила съвсеееееем на ниво!! Има го момента с лекинкото понижаване, но пък притежаваш нещо много, много важно, което школованите певци обикновено нямат в първите месеци (да не кажа - година) - ДИНАМИКА!! На мен лично ми е трудна и много високо ценя хората, които я притежават интуитивно! Ходиш ли при педагог? Усмивки! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Юли 9, 2008 Автор Отговорено Юли 9, 2008 Ходиш ли при педагог? Преди 10 години 6 месеца ходих при Боварян, и тъкй като не бях приета ПДжП в Академията се отказах, бях и доста обидена от поведението на комисията и нея самата. Подробности. Тогава тя казваше, че не съм нищо особено като глас и диапазон, но пък за сметка на това определяше мен като много музикална. Аз съм китаристка по инструмент, но не ми е на сърцето. Така де, не се занимавам с пеене, занимавам се с бременеене. Цитирай
Грация Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Не харесвам Боварян нито като педагог, нито като личност, не съм чула нищо хубаво за нея, но както и да е . За бременееща китаристка пееш много добре Цитирай
Recommended Posts