adXok Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Уаааа, пикая кръввввв! :killyou: Нали влизаш ТУК? Ми уж точно там са натискам да влезна, ама явно не става! Май щото не съм със индивидуално IP и нямам достъп пред друг потребител... знам ли? А така се бях хванал за слушалките! :wall: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Ето и моят принос към темата.Преди това да кажа ЕВАЛА на добрите попадения на Данчо/Паскалеро,Пепи и Спотлайт Кид Моят подход е малко по нестандартен,като акустичните китари всичи почти до една бяха обработени звуково,за да не приличат на себе си.Тъй че освен електронните барабани,перкусий и бас всички други звуци са акустична китара мината/или не през софтуерни плъг-ини: Akutronika Владо Аз не мога да го изтегля .... :wall: :wall: :wall: На Г-Маил 6те го пратиш ли? Данчо,ще го кача ж Г-Мейл,въпреки че ми се иска мястото там да го оставям за хора от БГ,които не могат да качват на всевидими сървъри Blado_Abroad, добро е парченцето, но ми се струва, че китариста ви леееекичко избързва! Ако сте целяли точно това... да има леко теглене напред - добре... но... лееекичко избързва китарката спрямо ритъма, или пък ритъма забавя лееекичко спрямо китарката. (теория на относителността, Галилей-Лоренц) Да,то китариста ни винаги бърза особено като не мо'ем да му държим сметка! Владомного е готино парчето-оргинално е! Само че ми се стори много късо-може би защото ме изкефи и ми се иска да се доразвие още! Пепи,мерси,но то това не го направих с цел напълно развито парче,просто беше ташак и манипулация на акустичната китара,нали знаеш "pushing the boundaries" малко.демек,няма идея в това нещо,освен че звуците са акустична китара (не)обработена. Владо Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 12, 2005 Автор Отговорено Август 12, 2005 Владо, сега ще изтегля да чуя... Аз и на Пепи не съм изтеглил последното парче още... Ужасна ми е връзката. Мерси за отделеното време! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 12, 2005 Отговорено Август 12, 2005 @Vlado_Abroad най после ти чух парчето..супер е ..но си мисля че с други барабани ше стане още по яко..иначе е супер че сте вкарали такива звуци..много оригиналност дават Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 13, 2005 Отговорено Август 13, 2005 @Vlado_Abroad най после ти чух парчето..супер е ..но си мисля че с други барабани ше стане още по яко..иначе е супер че сте вкарали такива звуци..много оригиналност дават Ама каква е тая мания всички да говорят в множествено число ,да няма някакво правило ново във форума,което да съм изпуснал.Аз сам стоя зад тези мойте домашни манипулаций,а триото ми е отделна работа и определено си личи там че са живи хора зад баса и барабаните!Мерси за благите думи Спотлайт Кид,мен пък точно ел. барабаните ме кефят и ми се връзват с духа на идейката,но нали знаеш "different folks,different strokes" Мерси за отделеното време! Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк Редактирано Август 15, 2005 от DeathZone Цитирай
jFog Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 (Редактирано) Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк вече е живо!!! ДИша !!! много сполучливо Браво Дет браво Зоун Браво Гео браво Владо Браво Аброуд!!! БИС!!!! ще си пия кафето сутрин с (и) с него Редактирано Август 15, 2005 от jFog Цитирай
DeathZone Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк вече е живо!!! ДИша !!! много сполучливо Браво Дет браво Зоун Браво Гео браво Владо Браво Аброуд!!! БИС!!!! ще си пия кафето сутрин с (и) с него Много благодаря за хубавите думи , ама я земи удари и една ракия , така по нашенски Цитирай
Caruso Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк Парчето е яко отсекъде спор нема Ама нещо звука на баса :think: Цитирай
Geo Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк Парчето е яко отсекъде спор нема Ама нещо звука на баса :think: Вярно е.Басът е доста назад и за да го чуеш трябва да се напрягаш.Ще се коригираме.Благодаря за забележката. Цитирай
black_waltz Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 фчера нещо немах нет и от скука изрових едно прецакано хендс фрии чиито микрофон употрибих и записах набързо с орфеиуса ми акустичната част на едно маане. та ето я, на който му е интересно да я чуе КЛИК П.С. качена е и в гмаил-а за тези на които не им отваря шит бг-то Цитирай
Caruso Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк Парчето е яко отсекъде спор нема Ама нещо звука на баса :think: Вярно е.Басът е доста назад и за да го чуеш трябва да се напрягаш.Ще се коригираме.Благодаря за забележката. Да и тонът му е доста неотчетлив Но като се напрегнах се чуват добри басови линии Айде чакам поправката, че съм голям фен на парчето и музикантите Цитирай
Stone Free Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 Моят инструментал вече звучи по добре , ако някой проявява мерак може да каже дали сега му харесва повече Нова версия feat Гео и Vlado Abroad да добавя че старата версия е изтрита и ползвам същия линк Мноу яко!!! Само тия филтри дето сте ги сложили на китарите им избиват много високите при мене. Цитирай
Stone Free Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 фчера нещо немах нет и от скука изрових едно прецакано хендс фрии чиито микрофон употрибих и записах набързо с орфеиуса ми акустичната част на едно маане. та ето я, на който му е интересно да я чуе КЛИК П.С. качена е и в гмаил-а за тези на които не им отваря шит бг-то Приятно ти е парчето Алекси. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 15, 2005 Отговорено Август 15, 2005 фчера нещо немах нет и от скука изрових едно прецакано хендс фрии чиито микрофон употрибих и записах набързо с орфеиуса ми акустичната част на едно маане. та ето я, на който му е интересно да я чуе КЛИК П.С. качена е и в гмаил-а за тези на които не им отваря шит бг-то браво Алексей ..хубавуй многу .....кат станиш извйестин да ма споменеш в биографията си Цитирай
Recommended Posts