Ohial Ixela Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Ами т'ва аз съм го мислисл - не е нещо особено, но звучи много яко и си ме кефи. Acoustic Цитирай
YtseJam Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Като става дума за акустична китара, мисля, че това си заслужава да се чуе от всички: http://pipoelo.free.fr/music.html Става дума за кавъри на ДТ само на акустична китара и женски глас. Цялата история доколкото знам, е започнала от форума на Петручи, но тъй като пичът и приятелката му са страшно кадърни, всички там са ги подкрепяли и подканвали за още и така се натрупали доста песни. Които са толкова яки, че ДТ в момента ги използват за ентранс мюзик на концертите си от тазгодишните си турнета. Мога само да кажа евала. Цитирай
fLiSk Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Много яки. Мацката има много специфичен глас (който мен не ме кефи толкова но това е въпрос на вкус) и изобщо и микса е супер. Цитирай
Icarus Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 YtseJam за линка Действително много добри. Мен пък ме кефи гласа на мадамата Въпрос на вкус, да Цитирай
Passkalero Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover Цитирай
DeathZone Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch ;) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ;) ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover Ей хораааа мед ви капе от китарките , жалко че не сте в БГ , пък и аз вече правих сватба , ма да ви кажа ако съм ви познавал поотрано щях да ви поканя да свирите на сватбата ми , само двамата и някой перкусионист .... Еееееххх щеше да е най романтичната сватба на света ... По хубаво и приятно нещо надали има като две китари и перкусия. Китарата е най любовния и романтичен инструмент и вие го показахте точно в тази му светлина Цитирай
niki123bg Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :) ;) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко :) ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover Браво Много готино сте го направили, страшно кефи Цитирай
adXok Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Стига бе, аз не мога да докарам такъв звук вкъщи... Браво! Цитирай
progressive Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch :) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover много приятно е за слушане... Цитирай
synchu Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 (Редактирано) Great !! евала Visiondann, машалла Paskallero Аре бе Детзоун - аре чакаме албум ! Още некви стари парчета, които си поствал въртя с голям кеф. Вземи поне ги събери на едно място в нета аз май нищо акустично не съм записвал с изключение на преди месеци неква проба на комбинацията http://info.datacom.bg/mwproj/sndcraft/aco...oustic%2001.MP3 -Kremona + E/V478 Dynamic mic и нема никакви други ефекти/мефекти. Sorry, ся нямам как да го пратя на гмейла (и не си и струва ). за да видя дали се получава нещо въобще та са малко налепени едно след друго разни рифс...липсата на нокти е ушевадна...както и едно/две леко разлепени прагчета Но общо взето такива неща обичам да свиря на акустична китара... Редактирано Август 3, 2005 от musicman Цитирай
BlueZone Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Като става дума за акустична китара, мисля, че това си заслужава да се чуе от всички: http://pipoelo.free.fr/music.html Става дума за кавъри на ДТ само на акустична китара и женски глас. Цялата история доколкото знам, е започнала от форума на Петручи, но тъй като пичът и приятелката му са страшно кадърни, всички там са ги подкрепяли и подканвали за още и така се натрупали доста песни. Които са толкова яки, че ДТ в момента ги използват за ентранс мюзик на концертите си от тазгодишните си турнета. Мога само да кажа евала. Прав си - ЕВАЛА, макар и да е малко хоум рекординг, това в никакъв случай не го обезценява. Дано се намери някой да налее повечко пари в тях. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch ;) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover брау и кат изпълнение и като звучене е яку Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 (Редактирано) Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch ;) ;) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ;) ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover Ей хораааа мед ви капе от китарките , жалко че не сте в БГ , пък и аз вече правих сватба , ма да ви кажа ако съм ви познавал поотрано щях да ви поканя да свирите на сватбата ми , само двамата и някой перкусионист .... Еееееххх щеше да е най романтичната сватба на света ... По хубаво и приятно нещо надали има като две китари и перкусия. Китарата е най любовния и романтичен инструмент и вие го показахте точно в тази му светлина ха но пък един ден аз ще ги викна за моята наистина е благо за душата евала мом4ета!! Редактирано Август 3, 2005 от Old_shetarhand Цитирай
synchu Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 аз май нищо акустично не съм записвал с изключение на преди месеци неква проба на комбинацията http://info.datacom.bg/mwproj/sndcraft/aco...oustic%2001.MP3 -Kremona + E/V478 Dynamic mic и нема никакви други ефекти/мефекти. already posted to gmail.com Цитирай
Recommended Posts