El`ToRo Публикувано Юни 23, 2008 Публикувано Юни 23, 2008 От къде в България мога да си намеря Marshall MS4 Mini Full Stack и има ли въобще ??? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Ако това е малкото джобно ампче, мога да ти кажа една алтернатива: Капъша продава малки ампчета(около 15х15х10см(не знам дали кретат на батерии)). Май boogey бяха. Цитирай
Icarus Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 По принцип Музикален център Икономов би трябвало да има - те са представители на Маршал за България. Цитирай
El`ToRo Отговорено Юни 24, 2008 Автор Отговорено Юни 24, 2008 По принцип Музикален център Икономов би трябвало да има - те са представители на Маршал за България. Къде се намира този музикален център ? Цитирай
El`ToRo Отговорено Юни 24, 2008 Автор Отговорено Юни 24, 2008 Последен въпрос : Кое мислите , че е по-добро Marshall MS-4 Mini Full Stack или : Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Това е играчка,не очаквай качествен саунд от него. Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Пак от МЦИ - Благоевград си вземи не от тези, а на Vox AmPlug много по-добри и са малко по-скъпи, но не вярвам ~20лв. да са проблем. Сигурен съм, че ще ми подкрепят предложението Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 пропусна да кажеш че са само за слушалки Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 пропусна да кажеш че са само за слушалки Е, да де, но все пак е по-добро Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Е, да де, но все пак е по-добро Не може да се прави сравнение между различни видове продукти. Вокса е само за слушалки "но е по добър" - доста безсмислено сравнение - не целя да се заяждам - просто искам да сме обективни тук във форума. Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Без да правя реклама, аз в момента имам един МS 2 - не фул стака, а единичното и тъкмо от три дни ме домързява да пусна обява. Цената му ще е 50 лева и е свирено на него 3-4 пъти. Та така де, ако те интересува, хем аз ще се отърва, хем на теб ще ти излезе по - евтино. За Вокс-а е вярно, играчката върши по - различни неща. Но имай предвид, че наистина добър звук е трудно да се изкара от което и да е от двете, те са направени с цел да се чуваш колкото да се упражняваш без да дразниш съседите. Цитирай
Icarus Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Преди годинка-две и аз разцъквах мс-2. Ето едно семпълче с кофти скайп микрофон (но всъщност точно така си звучи): Marshall MS-2 Предполагам 'фул стака' е същата работа, само че малко по-силно да речем. Цитирай
Recommended Posts