Evtim Djerekarov Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 (Редактирано) С тоя сънбърст е много избарана. Поздравления за избора. После да пускаш семпли!! ПС: на последната снимка се вижда, колко са им криви капаците за електрониката . А виж колко умело са си спестили тоя момент на рекламата в началото. Редактирано Юни 23, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Vynyl Sky Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 За колко ще я вземеш и откъде, ако не е тайна? Мерси Цитирай
Daniel_V Отговорено Юни 23, 2008 Автор Отговорено Юни 23, 2008 ПС: на последната снимка се вижда, колко са им криви капаците за електрониката .А виж колко умело са си спестили тоя момент на рекламата в началото. Ти па, много ясно ще го скрият... да не искаш : " С нашите престижно криви капаци, Вие постигате максимално удобство и масивен тон! " Умело го прикриват на снимките на нек-тру конструкцията горе при каталожните снимки. Ама е нормално. Някъде гледах как в домашни условия си ги довършват за да се затвори както си трябва. За 5 мин работа. За колко ще я вземеш и откъде, ако не е тайна? Мерси Заповядай каталога на MCI - Икономов за Ibanez -> MCI - Ibanez 2008 http://www.mci-bg.com/ Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 (Редактирано) Мислех си утре да правя семпли, ама.... нещо от тая мисъл сън не ме лови и ..... Jail break & Hard as a Rock sample with Ubanez S 470 DX В момента ме мързи да правя и семли с Ария про 2 за сравнение ,а й се чувствам малко удоволетворен по някакъв начин - най малко , че започнах деня ползотворно ПП т'ва е станало направо с вграденото микрофонче на лаптопа, че нещо съм си оплел замотаната глава и не знам какво е станало, дори се чува как си тсъскам Редактирано Юни 23, 2008 от KingdomX Цитирай
Daniel_V Отговорено Юни 23, 2008 Автор Отговорено Юни 23, 2008 Е то ако мислиш, че нещо се разбира така Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) ..... грешка/..... ^ти какво искаш да запиша? Нещо , което да е като студиена запис и ако може някой да ми изпее песента, че да .... оффф кво ли се занимавам.... щом смятате ,че не съм прав - ОК ваше мнение Редактирано Юни 24, 2008 от KingdomX Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 E, личи, че има сходство в характера на звученето - все пак нали е махагонова китара. Звука, обаче, е по-плитък. Не е 1:1. Иначе наистина е доста по-близо, отколкото страт, например... Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 ^ Е разбира се , че няма да е 1:1 то няма как да стане, става въпрос, че може да се свири и звучи, нали? Като се прибера ще направя още един семпъл, само че с Ария про 2 и ще го постна и него, въпреки, че темата се обръща направо на off topic, но нека се види Цитирай
Daniel_V Отговорено Юни 24, 2008 Автор Отговорено Юни 24, 2008 Мани темата. Вече изяснихме проблема около S-ката. Дай да чуеме семпли Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 haha....аз ся съм на работа и няма как да ги запиша, но като се прибера ще ги направя " и промиес " Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Както обещах - sample Семпълчето е с китарата която писах по-горе и е направен със същите настройки, като семпъла с Ибанеца. Почвам да си мисле, че звука ор първия семпъл би се доближил повече до звука на втория семпъл, ако в първия се свири на бридж адаптера, но както и да е... много ми е жега за да правя каквото и да било. Съжалявам за пиковете, но си бях увеличил амп-а и.... чак после забелязах и с оглед на последното казано няма да пиша наново Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 и от къде ти е дошло на ума да свириш със средния AC/DC?? Звучи особено омазано Цитирай
vandenplas Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 пич погледни първо тази тупалка и тогава ми говори за красота http://www.ibanezrules.com/new/s5470f.htm Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Тия дни ще взема един JS1200 Prestige. Ще постна снимки и семпли Цитирай
Daniel_V Отговорено Юли 19, 2008 Автор Отговорено Юли 19, 2008 Тия дни ще взема един JS1200 Prestige. Ще постна снимки и семпли Е, какво стана?... Взе ли го? Цитирай
Recommended Posts