NOKIA Публикувано Юни 22, 2008 Публикувано Юни 22, 2008 (Редактирано) Сигорно ще има много кусури, ама толкова мога със скапаната ми китарка. Ако на някой случайно му допадни и иска да запише гласа си и да го смеси, ще съм много доволен! линк ЕДИТ: Може да има разминаване, но имам проблем със софтуера, мониторинга ми, не бачка! Не чувам какво свиря Редактирано Юни 22, 2008 от NOKIA Цитирай
ultramega Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 еми като изключим че на места са ти разместени мидитата звучи горе долу добре... обаче тая китра не звучи като да е свирена ... като че е ВСТ инструмент а? Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 22, 2008 Автор Отговорено Юни 22, 2008 не, истинска е китарата и мидито, не е разместено, просто несъм добър музикант. Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Имаш грешни ноти в солото. Иначе като цяло звучи достоверно. Защо не пробваш да насложиш повече чисти китари? В оригинала има повече от една... Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 22, 2008 Автор Отговорено Юни 22, 2008 Нямам акустична китара. А пък с clean е кофти. Цитирай
ultramega Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 не, истинска е китарата и мидито, не е разместено, просто несъм добър музикант. Мидито си е разместено на места, Има пасаж в който вместо сосло барабан се чува том. много куцо звучи. Ако има свирени китари ок, но съм сигурен че има и ВСТ Китари(просто знам как звучат такива и ги разпознавам) Тогава няма как да го направиш това което ти казва edgecrusher щото такива китари , колкото и да ги наслагваш няма да звучат като 2 Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 22, 2008 Автор Отговорено Юни 22, 2008 Може и така да е, но не намерих по яко миди, а относно китарите, явно си глух ЕДИТ: Твойте ми изглеждат мидита / в твоя кавър на Guns'n Roses / Цитирай
ultramega Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Ето Тук даже си се издал че ползваш ВСТ софтуер за китара. Сега като го чух внимателно кавъра ти , се убедих няма нито една изсвирена китара, всичко ти е Софт. Няма нищо лошо , щом това те удовлетворява Но няма как да очакваш никой да не разбере... Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 23, 2008 Автор Отговорено Юни 23, 2008 Плюс това в онази тема съм писал, че ползвам софт, то има ли някой който да не ползва софт. Но лично сега несъм ползвал китарни програми, айде като си толкова отворен, искарай такъв звук от реал страт!!!! ако можеш... Цитирай
ultramega Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Мен ли се опитваш да убедиш , или себе си? Ето тук пак си се мъчил да се оправиш със подобен софт. Казах ти, щом те устроива ползвай си , к'вото ти е кеф. Не съм казал че е зле кавъра ти , добре е само че има размествания , след като си "Импорт"нал миди файла. Китарата е софт за мене няма съмнение и като за такъв, също е добре. Дори и да не е Риъл Страт е нещо подобно. Аз съм ползвал много ВСТ инструменти, точно за китари не съм и не ги знам кои са Наименованията им. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Приятелю... без да се обиждаш и аз смятам, че ако не всички то голяма част от китарите са от семплер... съдя за това не като музикант (защото аз не съм) а чисто технически като звук.... НО както каза и ultramega това не е лошо Трудил си се и е станало доста прилично! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 23, 2008 Отговорено Юни 23, 2008 Ако е МИДИ импорт вземи намери по-читаво такова... Ако не е - яко практис! Цитирай
Recommended Posts