bluesman Публикувано Ноември 16, 2004 Публикувано Ноември 16, 2004 Позволете ми да ви предложа още една категория за дискусии на тема изработване ,репаратури и поддръжка на музикални инструмент. Там ще може да се обсъждат проблеми и да се взаимстват идеи като как да си смените кожите на барабана,как да почистите правилно инструмента си ,защо късате струна на едно и също место как да поправите или да си направите кабел и тн. Оставам на вас да прецените дали има нужда от такава категория и в кой раздел точно и е местото . Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Мога да говоря и пиша с часове за такива неща и нескромно мога да твърдя, че имам какво да кажа, поне от барабанна гледна точка (), така че според мен трябва да се дискутират тези теми, но мисля, че е по-добре да са в разделите на съответните инструменти, форумът и без това стана прекалено разпилян. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абсолютно съм "ЗА".Както се видя темата за поддържането на китарите доста "живна" пак.Има много какво да се пише в такава секция-добре,че се престраши друг,че на мен не ми се струваше,че бихте ми обърнали внимание и така и не писах...БРАВО!!! Хвала на такъви граждани!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Аз също мисля, че прекалено се разхвърля форума. В темите по инструменти достатъчно се обръща внимание по въпросите. Ама казвайте и другите... може пък да има некъв неподозиран интерес. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Измъдрихме го!!!Или го изпуйчихме?!?Както и да е-защо да няма тема "Ремонт" примерно и там всеки да си пита или предлага?На първо време,докато не се види как ще потръгне,да е обща за всички инструменти и консумативи.Някъде около "други" или където ви стои на ВАС по-добре... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Ами айде де - и аз съм ЗА обмяната на идеи по такива въпроси и то специално в България ( където леле на какви китари сме почвали, тупалки!) е страхотна идея ще имаме какво да си кажем! Цитирай
AXE Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Аве и аз мисля че станаха много раздели. Пък и един раздел за всички инструменти не ми звучи мноо добре. Сякаш е по добре това да се обсъжда в раздела за съответния инструмент. Цитирай
pacman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Нужно ли е да казвам че съм "ЗА"!!!! бих гласувал и с петте си ръце(ако имах) дано да се съберат достатъчно желаещи... просто само с една темичка в раздел други(каквато вече имаме) някак си нещата не стават както трябва :think: Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Наистина една тема за всички няма да е добре. Нека такива неща (струни, кожи, поддръжка) да са си в разделите за китарите. Pacman, четох темата за изработката на китари (муз. инструменти) и мисля, че е един такъв раздел ще е супер як. Тъй като няма много хора които да правят инструменти тука, ще си е напълно достатъчно един раздел за всички "видове" . Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Добре, ама може ли да стигнем до някакво единно предложение ? Тема към някой раздел ли да ви пусна или да направя нов раздел вътре с под теми? Май една тема в някой раздел е по-подходящо... Дайте предложение за име и в кой раздел да ви я пусна? Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Ами според мен е най-добре да е или в раздел "Музика" или в "Други". Името може да е "Изработка на музикални инструменти" и подзаглавие "за вас, майсторите" Не мисля че трябва да е подтема на някоя тема в раздел. Както има за композиторите в раздела "Музика", може да има и за тия, дето майсторят (или поне се опитват ) Цитирай
pacman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 да това Наистина не е никак лоша идея мисля обаче, че не е необходимо да се създават предварително някакви подтеми. Те ще си се образуват естествено с времето Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Понеже и аз бях твърдо "ЗА"-благодаря,че го отворихте новия раздел!!! Цитирай
Recommended Posts