synchu Публикувано Юни 19, 2008 Share Публикувано Юни 19, 2008 Играх си с един синт преди няколко дни и ...още нещо.. и ето какво се получи - хаос : [putfile-a не бачка ] http://soundcloud.com/synchu/naftha_heavy-firesounds-metal-6 Следва продължение - stay tunned... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Юни 19, 2008 Share Отговорено Юни 19, 2008 Сънчо пак е разцепил! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 19, 2008 Share Отговорено Юни 19, 2008 Супер е!!! Ритъм китарката само с Файър-а ли е и каква е самата китара (и пикапи, ако не са сток). Че при мен Файъра няма толкова гейн. Почти съм сигурен, че е от слабите ми пикапи, но искам да изследвам малко проблема. Тенкс! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 Благодаря за слушането и добрите думи. Не е само Файърсаунд. Два от траковете (единия ритъм, и единия соло) са усилвател + файърсаунд в.2, другите 2 са само усилвател. Файъра е използван като буустер само. Волюм почти до край (5:00 часа), Тон на 12:00, Драйв съвсем малко (около 9:00) и суитча е на средната позиция. Голяма работа е мдам . Китарата е ЛП с '57 адаптери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 20, 2008 Share Отговорено Юни 20, 2008 А синта какво всъщност е ? Миди клавиатура + плъгини или истински синт? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 МIDI клавиатура + oatmeal VSTi (+ малко Independence LE VSTi само в атаката на нотите - некъв коубел тип синт от него). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 Нов микс: http://media.putfile.com/Firesounds-metal-new-mix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 20, 2008 Автор Share Отговорено Юни 20, 2008 Нешо спим. Това е правилния линк: Chaos Hammer new Още ше добавяме - стей тюнд.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Юни 26, 2008 Share Отговорено Юни 26, 2008 Aaaaa тва интро адски ме размазва! Напомни ми малко на някои от солата на Rudess После също има много добри моменти в "тежката" част, но там малко ми доскуча. Искам още синт! Тури и един истински бас и няма да имаш равен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юли 2, 2008 Автор Share Отговорено Юли 2, 2008 Хехехе Благодаря за добрите думи. Недей така, чак пък Рудес - уроците ми по пиано останаха малко повече от 20 години назад и се боя, че съм леко разкоординиран. За останалото, чакаме да се сготви вокал това онова А баса имаш предвид по-разчупен, защото иначе си е истинска бас китара (даже леко винтидж, защото е на окло 15-20 години сигурно вече ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) А баса имаш предвид по-разчупен, защото иначе си е истинска бас китара (даже леко винтидж, защото е на окло 15-20 години сигурно вече ) Еми имам предвид да не звучи като изкуствен значи А на рудес най-яките неща далеч не са най-сложните му Поради незнайни причини, интрото ме кара да се сещам за флойд Редактирано Юли 2, 2008 от kolega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юли 2, 2008 Автор Share Отговорено Юли 2, 2008 Мдам прав си, но човека е като останалите в бандата - просто машина, култов Но интересно се получи интрото. Хехехе - вкусове много - на мен тона на баса ме накефи как се получи, но следващия път ще пробваме един друг номер, за да подобрим акустичното възприятие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts