Angry Samoan Публикувано Юни 18, 2008 Публикувано Юни 18, 2008 Някой има ли преки впечатления от тази китара? като звук приближава ли се до Les Paul или до SG или по-скоро до типичния теле саунд? Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 от тва дето видях - нищо общо с Гибсън, а и как да има...не може да сравняваш толкова различни китари - най малкото дървесината е различна, което предполага различен тон.. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 пробвал съм само 2 копия и съм слушал/гледал записи с такива, така че не ми приемай мнението на сериозно разлики - мензурата е фендерска, бриджа е стрингс тру, адаптерите май пак са конструирани от този, който прави хъмбъкерите за Гибсън (Сет Ловър или нещо такова) мисля че има много добър рокаджииски звук, който е уникален и не прилича не нещо конкретно, има много добри звънливи високи като на нормално теле и повече мощност, но определено не е като Гибсън Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Според мен този тип хъмбъкер е нещо като пресижън ( фендер басовете), но е възможно да са с един общ магнит.G&L имат подобни неща. Но тук няма никаква прилика с Гибсън. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 (Редактирано) не цял хъмбъкер си е, просто винтчетата са така направени и не ползва цял магнит, а отделни като синглите... http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Wide_Range май наистина няма общо с Гибсън... Редактирано Юни 19, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts